0 oy
1,287 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bunlar icin ne gerekiyo ceyrek yarim tam altin kac tane olmasi gerekiyo kolyesi ne kadar tutuyo bilen kullanan varmi cok istiyorum 

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum baktım yaz sileyim Benimki 5 çeyrekli şuan boynumda zaten kuyumcu 200 istedi kendim yaptım 5 TL ye ☺️
tarafından
Tesbih ipi kullandım kuzum mumlu ip kopmasın diye dur atım
tarafından
Bekliyorum canim
tarafından
Ekledim canım
tarafından
Harika olmus
(874 puan) tarafından
Ya kaçırdım ben görmedim :/
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ornek olarak attim 

image

egi 

0 oy
tarafından

Kuşum benim 1 tam 4 ceyrekli

1 tane ceyrekli
1 tane de yarım gramli
tarafından
Ah tamda mervem neredesin yazacaktım hahshahah
tarafından
:D asjsjsj varda ne oluyo kim takıyı sanki sjsjjs
tarafından
Mervosum gozum seni ariyordu
tarafından
Canim sen mi yaptin yoksa yaptirdinmi kuyumcuda
0 oy
tarafından
Canım şu en sagda alttakı ceyrek ve sade zıncır altın olanı dun aldı arkadasım esı almıstı 2700 tl ya benımde ceyreklerım var bıleklık yapacam da cok tutar o sade altın olsn zıncır
tarafından
Sahte kolye alip ceyrekleri taksak :D
tarafından
Oyle de bır ceyregı vardı kızın ama kenarı sahteydı kararmıstı ya ıste bazıları var kararmıyor bende yaptıracam komple altın yaptıracam kızımın ceyrekleri var ya ondan
tarafından
Eslem gold var instagramda kararmiyomus
tarafından
Bakayım vala ceyreklerı kızım ıcın hepsını altın zıncırle yapacam ama ayreten borc bıtıyor 2 aya ınsalah maasla altın bılezık elıme ne gecersr artık vala alacagım ceyreklerı altını oyle degerlendırebılırım
0 oy
(5,326 puan) tarafından
Ortaya bı tane yarimlik kenarlara da 2 serden 4 tane çeyrek alabilirsin. 4 binden fazlasını gözden çıkarman gerek
tarafından
Normal Boncuk canim  kuyumcu ceyrekli bileklik aldigimizda para almiyodu tanidik diye belki buna yardimci olur dedim

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 2,596 göst.
6 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 541 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde hamislerdenbiri (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
6 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 435 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,736 soru

12,426,745 cevap

45,519 kullanıcı

Kategoriler

...