0 oy
485 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızlar bn bnm herifi sonunda halı almaya ikna eder gibi oldum. Acilen karar verip bilmazsam vazgeçecegw bnziyor he demisken hemen aldırmam gerekli 

Bana Instagram'dan halı aldiysanz sayfaların isimlerini soylermisiniz hayathome hariç onu biliyorum bitek

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Halı almak için bu kadar ikna etmeye ne gerek var canım bi halı yani :) gül gibi kadınları strese sokuyorlar ya. 

Neresi için istiyorsun halıyı 

tarafından
Heheyy evdekiler halı degilmi bunları niye kulllanmiyoruz.  War ya halimiz yikattamaya ne gerek War yedeğe de gerek yok pisliğin içinde oturalım kafasında bu adamlar salon ve mutfak  için
tarafından
Anladim canım ya. Temizlik isterler ama o temizliğin nasıl olacağını bilmezler desene :) Allah sabır versin canım sana ❤❤
tarafından
Anaaa aynı benim eşim ben halılarımı 1.5 yıl önce yıkadım o da balkonda kendim yıkadım yıkamaya verelim dediğimde gerek yok temizler diyor ya
tarafından
: D  
: D
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Sabah mi akşammi neydi burdan bi arkadaş resim atmıştı abisi satıyormuş uyguna , makinede yıkanan halılardan insallah görür 
tarafından
Yok bb aksama kadar bu postları okuyom nasi bazı şeyler gözüm kaçıyor anlamıyorum o arkdas bulsunn bni yaaa
tarafından
Altta bi arkadaş yazmış çiçek yada çiçekçi galiba arkadaşın adı
tarafından
Bakacağım tskkrler
+1 oy
tarafından
Sabah burda bir bayan satış yapıyordu abisi satıyormuş çiçek di ismi bir bak güzel halılar vardı ve uygundu
tarafından
Nerde bu bayan ismini hatrliyormisunz
tarafından
^*çiçekçi*^ kullanıcı adı bu yukarı yaz bulursun özelden mesaj at yardımcı olur yasak olduğu için sorusunu gizlemisler
tarafından
Tamam canm çok teskkkur ederim
tarafından
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana inşallah aradığınızı bulursunuz :)
0 oy
tarafından
İnternetten bakmadım hiç nasıl gelir bilmiyorum canım yakın mağaza benzer temsil ürünleri satan yerler yokmu gidip kendin baksan secsen
tarafından
Onu denedim gözüm 2000 TL lik bambu ipek halılara kayınca adam koşturarak çıktı mağazadan tekrar riske atıp vazgecirtemem internettte ucuz yolllu. Bisiiler istiyom
tarafından
Normal ince halılara bak canım , onlar uygun , ben bambu aldım 2 ye hep küf oldu :( evimden dolayı inşallah halıcı cikarir
tarafından
Yok zaten 2000 ne hali alırsak bn evde yürütmek ucurturum onları o yüzden ince yikananlardan bakmak en mantıklısı diyorum. İnsalllah çıkartır canm yazık günah ya
tarafından
Aynen öyle canım yikananlardan var benden çok memenunum rahat temizliği , çok sağol canım
0 oy
(4,768 puan) tarafından
Nereye halı cani.?
tarafından
Salon mutfak canm
(4,768 puan) tarafından
Kesme halı  düşünüyorsan  n11 den plato halininkilerden alabilirsin. Kalitesi güzel  pjyasaya göre  uygun.
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Hayat homeden niye almiyon ben yatak odama ordan aldım çok memmunum
tarafından
Bnm mobilyam yeşil değişik bı yeşil desensiz bişi arıyorum orda aradığım renkte bı halı bulamadm cnku krem falanda istemiyom halı hazırdaki halim krem cnku kaynanayla krem olmuyor :) çayını alıyor mutfaktan damlata damlata geliyor halıya yeni bı desen werdi sagolasica
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bütün halılarımı instagramda cadde halı dan aldım hepsi çok kaliteli ablamda ordan aldı çok memnun ben daha kullanamadım haftaya serecem inşallah ablam kullanıyor ama leke tutmuyor kaymıyor makinada yıkanabiliyor 
tarafından
Hemen bakıyorum teskkkurler canimsu:)
(1,466 puan) tarafından
Rica ederim canım :)
0 oy
tarafından

image

Canım bu siteye bak bi istersen uygun fiyatları guvenilir bi site ama ince biraz

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 359 göst.
4 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 276 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Vesselammm (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 213 göst.
0 oy
5 cevap 403 göst.
25 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu