İsinamazsn evet bnm ikinci evligim bakın kızlar kaynanam bni günlerce odaya kitledi aç bıraktı üzerine dayak yedim ilk eşim şehir dışında olduğu için bilmiyordu ona da hiç bsy demedim. Gel zaman git zaman herkes yüzümde kolumda morluk görüyordu bnde düştüm vs bahane uydurdum
Neler yaşadım bn o karanlık bodrumlar da aç susuz günlerce hemde hamile idim orda çocuğumu düşürdüm kanama oldum hiç bakmadı bana
İlk evlendiğim adam geldi şehir dışından her şeyi komşulardan öğrendi aldı götürdü beni sonra annesi beyin kanaması geçirip vefat etti kimsesi de yoktu onunda yine bn gttm cenazesine oğlu da geldi hatta yazık günah dedim bn hakkımı hekal etsem de Allah ona ahrette sorcakti bunu büyüklük bnde kalsın dedim ve herkes bana imrenerek baktı helal olsn vsvs bir sürü güzel şeyler söyledi ama bn ölen insana üzülüyorum ki bizde olcez bir gün bizimde hatalarımız var Allah affetsin yine de diyorm
O eşim de sonra bni aldattı ve bırakıp başka kadına gtti ve şuan ikinci evligim tek başıma hayatta kaldım üniverste okudum iş sahibi oldum ve Allah karşıma güzel bir eş çıkardı bnde şuan bunun meyvesini yiyorm şükürler olsn yaşadığım tüm kötü anıları bana unutturdu iki çocuğum var ve eşimin annesi babas hiç bir akrabası yok onlar da onu birakip gtmis ikimiz bu hayatta birbirimize yoldaş olduk