0 oy
490 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından

1. :PBenim en utandığım an doktordaydık istemeden gaz çıkarmam oldu çok utandım yaaaa :D:silly:

17 Cevaplar

0 oy
(45 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar üç defa art arda post açmışım bilmeden sorumun cevabından çok art arda post açmam merak edildi 
-Reklam-
+6 oy
tarafından
Kızımı doğurdum çocuğu giydiriyor lar yukarı odasına cikarcaklardi kucakladilar başladım bağırmaya kaciriyolar çocuğumu diye hemşireler babasi kapıda topuk kanı alıp odasına goturcez esinizde görsün diye kapıya cikariyorduk dediler bırakın benle çıkacak pis hırsızlar kızımı çalıp saticaklar demiştim doktor siz hamileyken cokmu müge anlı izlediniz dedi çok utanmıştım sonra ozurler diledim 
(747 puan) tarafından
Ahahahahahha kız çok güldümmm Allah iyiliğini versin :D
(615 puan) tarafından
Doktorun cevabı da çok iyi :D
tarafından
Rezil etti beni ya❤️❤️
(4,852 puan) tarafından
Sabah sabah iyi güldürdün beni :) doktorun tepkisine mükemmel :)
tarafından
:)))ne yapayım kuzum o zamanlar çok meşhurdu müge anlı yıl 2012 cakirma olayları işliyor boyuna çok utandım ya
+1 oy
(3,799 puan) tarafından
Bu soru bugün aklıma geldi soram diye .

En utandığım zaman ilk çocuğuma hamile iken babama soylemekti. Ne bilim utanmistim nedense. Oysaki babam sevinmişti ama genede bi utanma gelmişti bana 
0 oy
tarafından
Oldu malesef 
0 oy
(7,788 puan) tarafından
Benim çok olduğu için arsizlstim sanırım utanmiyodum artık 

Düz yokda yürürken ayağım takilirdi düşün :) 

Ay bı kere okula kursa gidiyodum arkadaşla sigara iccez diye geç kaldık sonra merdivende yılan gördük(tam giriş kapısının merdiveniydi) küçüktü yani 1-1.5 metre flndr sonra müdüre dedik müdür onu bahçeye attı neyse derse girdik anlattık hoca da bizi göstererek işte derse geç kalırsanız böyle yılanla ciyanla uğraşırsınız demişti :D 
(45 puan) tarafından
Hahahaha düşene çoo gülerim ben istemeden de olsa
(7,788 puan) tarafından
İşin garibi düşmedim 15 dk da 3 kere ayağım takilirdi tokezler duzelirdim yolun ortasinda :D bı ara böyle gidiyom köpek sevmiştim neyse yola devma edeyim derken arkadan bı şey tuttu beni köpek cektime dişini geçirmiş beni göndermiyor :D bide örgü ceket dişinden zor cikardiydim millet beni izliyordu :))
(45 puan) tarafından
Ayy korkmadınmı
0 oy
tarafından
Psikiyatri servisinde yatıyordum doktor bir ilaç deniyordu bana oda o kadar ağır gelmiş ki hafızamı kaybettim kimseyi tanımamış dim baygınlık yaşadığım sıra izbandut gibi iki hasta bakıcı beni kucaklayıp yatağa atmış üstüm basım perişan o zaman çok utanmıştım 
(45 puan) tarafından
Ooo sizinki kötüymüş biraz
tarafından
Kötüydü evet ya neyse ki hafıza  kaybı çok kısa sürdü sonra o doktor u hastaneden gönderdiler zaten hastalarını denek gibi kullanıyordu ölebilir misim de o gün kafami klozet falan vurmuştum kalcam sırtım mosmordu
(45 puan) tarafından
Geçmiş gitmiş olsun
tarafından
Çok şükür cnaim çok sağol
0 oy
tarafından
Acile gittim kaynanamla kaynanam cok gaz problemi ceken bir insandir acilin tuvaletide hemen giriste tuvalete gittti banada  sen beni tuvaletin ordaki sandalyelerde bekle dedi tuvalete girdi bir gaz cikardi butun hastane duydu herhalde herkes donup bana bakmisti cok utanmistim 
(45 puan) tarafından
Gaz problemi herkeste varmış yaaaaa
0 oy
(1,335 puan) tarafından
Ben biarz utanmazım ya hiç boyle utandığım şeyler yok hatta utanmaz olduğum için gaz çıkarmak geğirmek filan bana normal geliyor tabi toplum içinde yapmiyorum o ayrı sadece 1 kez bekarken hoşlandığım çocuk vardı çalışırken arkadaşla sakalaşıp gülüyorduk kafami bi cevirdim hoşlandığım kisi bana bakıyor ama normal bakış değil boyle hişlanarak bakıyordu hayatimda tek o zaman utandm 
0 oy
tarafından
Ben hamileliğimde aşırı gaz ve kabizlik problemi yasiyodum ve dogumda bunun hepsini bi kerede cikarmam çöp kovası koymuslar sedyenin önüne hem acı cekiyom hem büyüğü çıkıyor nasil utandim anlatamam ☺️☺️☺️☺️
0 oy
(6,677 puan) tarafından
Kız ben hastaneye gidiyorum iardesimle akşam saatlerinhasta ziyaretine baktım arabada bı adamla kadın adam kadının yanağını nasıl oksuyo hatta opecekti sonra beni gördüler bana baktılar bende kouz gibi bakarken ayağım takıldı çok kotu kardesim tutmasa düşecektir rezil oldum kafe vardı orda herkes bana bakti
0 oy
(29,725 puan) tarafından

Az önce ne yediğini untmusum yahu

0 oy
(45,028 puan) tarafından
Ayy çok şükür olmadi
0 oy
tarafından
Şu an aklımda olan 3 gün önce eşimin arabasına 2 kilo yoğurt döktüm yanlışlıkla eşim çıldırdı ben tek başıma temizledim çok utandım ama eşim başladı konuşmaya bir susmadı benim de arabada kıyafetlerim vardı çıkardım onlarla temizlemeye çalıştım neler yaptım neler hala eşim dırdır ediyordu oturduğu yerden ama çok utandım bu kdr sinirlenmesinin nedeni de arabaya turşu suyu peynir suyu süt yoğurt dökülmesini hiç istemez geride pis koku kalacağı için eşime çok mahcup oldum  :( 
0 oy
(1,863 puan) tarafından
Bacı valla bende doğumda alttan muayne edecekti geldi muayne ediyo ebe ben o kadar kasmisim ki kendimi sonra tabi pirt yaptım ama çok utandım yaa ☺️☺️
0 oy
(811 puan) tarafından
Eşime sevgiliyle bizim sınıfta bı çocuk vardı telefonun Bluetoothuna Mehmet'in iPhone u yazmıştı görgüsüz dedim eşimin telefonuda iPhonedu oda o telefonun bı özelliği dedi cahilliğimden çok utanmıştım ಥ_ಥ
0 oy
tarafından
Aklıma gelmiyor yaa
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Gaz problemi çok çeken birisiyim kayinvalidemlere gitmistik orda esimin babaannesi eşim kayinvalidem felan tüm aile vardi hapşırırken yanlışlıkla gaz çıkardım Hic birsey olmamış gibi davranmaya çalıştılar ama ben aşırı utanmistim

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 557 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 361 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 602 göst.
11 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde bodur (7 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 521 göst.