Hayırlı günler hanımlar linç etmek isteyen edebilir ama şuan hem kafam karışık hem çok. Sinirliyim. Benim bitane engelli problemli abim var. Durumuna üzülüyorum. %80 engelli. Bir ayağı kalçadan yok vücudu yanık. İlk okulda elektrik direğinde yandı. Ama her pislik var alkol esrar kumar herşey mevcut. Annemide anlıyorum kıyamıyor ama bana ve eşime yalan konuşması zoruma gitti. Annem benden 10 milyar para istedi istediği akşam eşimle konuştum ertesi gün çektim verdim annem sonuçta. Annem İstanbul'daki evin tadilatı için istedi bana öyle dedi ama meğer abimin 70 milyar kumar borcunu ödemek için almış. Ben yapma dedikçe yapıyor. Ve annem bu şekilde yaptığı için abim o pislikten kurtulmuyor. Bu 1 değil 2 değil ödeniyor. Aradım acmiyor. Allah'tan yollar kardan kapalı yok sa gider kalbini kırardim eminim. Banda kız kardeşim haber verdi abime kızgın olduğu için kardeşimin kafasında bardak parcalamistı şrfsiz. Herkes den herşey den uzaklaşmak istiyorum. Kimsenin olmadı gi bı dağın başında yaşamak istiyorum.
Haklısın bu durumda ölse yüzüne bakılmıycak inanlar var hayatta ama işde anne yüreği dayanmıyo
Rabbim yardımcın olsun
1,493,045 soru
24,395,336 cevap
349,706 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın