Doktorum cuma günü bana bebek normal doğum pozisyonunda dedi bende bunu bugün dengesizin birine söyledim o kadar dengesiz ***** ki çok korkuyorum kalbim durur heralde o gün geldiğinde dedim oda bana diyor ki yatırıcaklar seni çatala bir karış kesecekler ebeler karnına basacak bağırdigimda ağladığında doktorlar bana kızarmış sonra çart çart diye dikeceklermiş beni böyle bisey varmı ya aklımdan çıkmıyor söyledikleri ne olursa bebek sezeryan doğum olur Yada ben kendim bisey yapabilir miyim özelde doğum yapma şansım olsa orda sezeryan olurdum ama gittiğim hastane hastalığımdan nedeniyle beni kabul etmiyor çok korkuyorum yaa
Caaaaart diye ağzını yırtarım deseydin
Canım abartmis yani.. sezeryanda kolay değil... Herkesin doğumuda bir degil.. hakkında hayırlı olanı iste.. herşey yolunda ve sorunsuz geçsin ayrıca başında seni azarlamak için bulunuyorlar merak etme en büyük desteği onlardan görürsün.. :)
Canim daha 4 gün önce dogum yaptım sana onu anlatan neden öyle saçma bir sekilde anlatmis anlamadım yani soyledikleri tamam onu yapiyorlar ama onu yaparlarken sen sancidan hissetmiyorsun bile ve oyle yapmalari daha kolaylaştırıyor doğumu. Bende de jilet attılar ebe bir kere bastırdı ve 10 dakika icinde aldim oglumu kucagima cok şükür takılma sen o kadına Rabbim yardimcin olsun insaallah
Cocukluguna inmek lazim vatandasin seni gebelik sayfasina yazdim herkesin yaptigi bi yorum sana bir tokat oldu de.
1,492,240 soru
24,382,566 cevap
348,839 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın