0 oy
179 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (518 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar :) oglumu sütten kestim 22.ayini gecti artik 1 hafta olucak yarın keseli sütum nezaman cekilir. Bugun biraz sızdı kazagima gecicek kadar ama agri falan yok agri olurmu ya o ağrıyı ilk doğduğu zamanlar cekmistim ölüyorum sanmistim olursa nezaman baslar bide süt nezaman biter

3 Cevaplar

0 oy
(5,399 puan) tarafından
Benimki 1 ay da kesildi agri yapınca emzirdim bir iki agri çekmedim hamd olsun  yavaş kesti ama ben birden degil o yüzden kolaydi
(518 puan) tarafından
Bende  yavas kestim canim emziremem emzirirsem basa döneriz. Elimde sagsamda olur herhalde
(5,399 puan) tarafından
Beninki 2.5 hafta sürdü kesmem yani senin ne kadar sürdü pompa yok mu
(518 puan) tarafından
Var pompa canim
(5,399 puan) tarafından
Pompaya geliyorsa aha rahat olur benim poampaya gelmiyordu elimle geliyordu
-Reklam-
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Canim bende kestim hiç ağrım olmadı yani mastit gibi ağrı olmadı ama dokununca aciyodu 1 hafta içinde süt akması şişkinliği herşeyi bitti yani hemen hemen 1 ay olucak cuma kestim bidahaki cumaya hiç bise kalmamıştı akması da 2 3 gün sürdü eğer seninde ağrın olsaydı süt dolmaya başladığında olurdu yani olmadıysa korkma artık olmaz 
(518 puan) tarafından
Yaaa insallah olmaz canim zaten pat diye kesmedim son 2 aydir öğlen uykusundan önce ve gece uykusundan önce emiyordu gün icinde vermiyodum hic. Somra sadece gece verdum sonra kestim insallah agri olmaz
(9,620 puan) tarafından
Inşallah olmaz canım ben öyle yapmadım persembe gecesi son  emzirişimdi sabah uyandıktan sonra artık hiç vermedim zaten bi gece emiyodu gündüzleri başka şeyler verdiğim için memeyi çok aramıyodu emzirdigimde 2 dakika durup kucagimdan gidiyodu bende birden kestim çok şükür ne o zorlandı ne ben inşallah sende atlatırsın ama sakın elinle falan sağma çünkü sen sağdıkça yerine süt geliceği için hiç bi zaman süt geri çekmez habire yerine süt gelir birazcık dışını sık o şekilde sağmadan dur o akar akar sonra durur kendisi çeker bak maşallah zaten 1 haftayı atlatmışsın azcik daha dayan ağırırsa sıcak değil soğuk kompres yap çünkü sıcak göğsünü yumuşatır tekrar süt akışını sağlar o yüzden soğuk suyla masaj yap yada buz varsa beze koy sonra göğsüne koy o sütün akışını yavaşlatır ağrını azaltır
(518 puan) tarafından
Cooook teşekkür ederim canim :)
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Bi şey olmaz kazağı ıslatır geçer sen sakın elleme ağrı fln olmaz.
(518 puan) tarafından
Tamam canim cok saol ellemicem

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 417 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mucizelerim4444 (176 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 81 göst.
3 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Maviyesil (1,026 puan) tarafından soruldu

411,789 soru

12,396,291 cevap

44,179 kullanıcı

Kategoriler

...