0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (688 puan) tarafından
Kızlar merhaba siz daha tecrübeli siniz size sormak istedim şuan 27.haftadayim gebeyim 3 gün önce güçlü tekme ve döndüğünü faln hep hissederdim karnimda şu 3 gündür hareket azlığı yaşıyorum evet hareket var ama güçsüz 1 hafta önce gittim doktora herşey normal di suyu kilosu böyle giderse hastaneye gidcem psikolojim bozuldu iyice hangi haftalarda düzene girer benmi çok takıyorum yardım edin bana

1 cevap

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bazen bebeğin pozisyonundan da kaynaklı hareketleri gucsuzlesiyor yüzü dışa donukken tüm hareketleri net hisseidliyor ama arkasını dönünce bir garip hafif hafif hissediyorsun canım gün icin de zayıf da olsa en az 10 hareket sayman lazım eğer 10 dan az hareket sayarsan ve ters bir şey hissedersen de mutlaka kontrole git
(688 puan) tarafından
Sabahtan akşama kadar 10 hareketi buluyor birde idrar torbama baskı hissediyorum böyle tuvaletm geliyor gibi acaba kafası asagidami
tarafından
Rahim de büyüdükçe idrar torbasına çok baskı yapıyor canım hem idrar ihtiyacı hem gaz büyük oranda artıyo 27. Haftada baş aşağı pek dönmezler belkide ayağını diretiyor olabilir canim benimde bebek 24. Haftayı bitirdi kafası sağ da yukarda ayağıyla mesaneye bastırıyor birden ir sıkışıyor um tuvalete yetisemedigim bile.oluyo "D hahahah saka gibi
(688 puan) tarafından
Ay çok sağol canım cevap verdiğin için bu bilgiler iyi oldu
tarafından
Rica ederim canım benim ")
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 91 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,692 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 81 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hg99 (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 296 göst.
6 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cosmie (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 92 göst.
28 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ozymozy (4 puan) tarafından soruldu

412,471 soru

12,417,749 cevap

45,089 kullanıcı

Kategoriler

...