0 oy
576 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (45 puan) tarafından
Hanimlar merhaba

Buraya yazip yazmama konusunda cok dusundum ama en azından beni yonlendirirsiniz. 6 aylik gebeyim. Kiz olacakmis cinsiyetini öğrendik ama hala bi isim koyamadik. Ben surekli isim sunuyorum ama ne kaynanam ne esim begenip onaylamiyo. Sabah kahvaltı yaparken dedim ki , ya kapici koysun yada mahalle muhtarı ben karışmıyorum artık dedim. Esim elinin tersiyle bana vurdu. Gozume. Agladim . Aglaya aglaya kustum tum yediklerimi çıkardım.  Cok mutsuzum yaa. Napacagimi bilmiyorum. Bugun kandil ailesini aramak istemiyorum. Napiyim babamin evinemi gidiyim. Napiyimmm 

21 Cevaplar

0 oy
(15,940 puan) tarafından
Tövbe yarabbim öyle seymi olurmuş ayyy ne kadar üzüldüm sizin için şu mübarek günde Allah akıl fikir versin eşine bende hamileyim doktor erkek dedi eşim diyoo ne istersen koyabilirsin bazı söylediklerimi begenmiyo olmaz başka bul diyoda kocanın yaptığıda ayyy bişey demek istemiyorum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 1,713 göst.
9 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anneolmakask (829 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 145 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 52 göst.
21 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 948 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,902 soru

12,323,852 cevap

39,051 kullanıcı

Kategoriler

...