Kızlar önceden bi söylem vardı ya saat akşam 10 dan sonra elektrik daha ucuz diye hala öyle midir sizce benim hiç inanasım gelmiyor. Öyle ise makinaları gece çalıştırayım diyorum.
Evet var bizim.bir komşu öyle yapıyor.gidip bildirmiş elektrik dairesine makinayı falan akşam.kullanacagim diye ve daha az geliyor elektrik
Bende oyle dusunyomda ama faturada gece nekadar kullandin gunduz nnekadar yazyo canm bosa ugrasma bizm olmayan borcuda bbize yukluyolar ya yaziklar olsun valla ne diym biz 40 tl kullanmisiz kdv otv su bu derken 80 olmus baktm gece gunduz kullanimi yazyo
SanmiyiSan canım gece gündüz aynı maalesef iki kisiyiz ayda en fazla on gün evimizdeyiz Esim vardiyalı ben de annemde kalıyorum yine de 250 doğalgaz 100 elektrik 100 su gelmiş ikimizin tel faturası var 100 de o bissuru masraf
Oyle diyolar nettede okumustum oyleymis ne kadar dogruysa 58 lira gelen fatura 150 lira gelmeye basladi 50 lira bilmem ne bedeli falan filan haram zehir zikkim olsun
O elektirikki saatiyle alakali bisey eger ffaturanda saat tipin cift zamanliysa belli bi saatten sonra ucuZ oluyo elektrik ama tek zamanli yaziyosa her saat ayni uzaayni ucuzmucuz degil 110 lira gelnisti bana en son evdeyken hamileyim kotuyumdiye anneme geldim ankarada oonlar anneme ektrik faturais 36 lira gekmis bu ne ya oarami dedim:)) nasil oluyo bu nasil yapiyisun banada soyle formulunu dedim:))..sehirden sehire elektrikdagitimfirmasinda saatine kadar herseyde farklilik var yani
Valla ben gece aciyorm. Aylık elektrik 40 50 TL anca geliyo. Geçen 37 TL gkdi
Elektrik saatini akilli saate cevirmen lazim canim..elektrik idaresine basvurup saati degistiriyolar gece calistirinca daha az ama gunduz calistirirsan daha fazla geliyomus oyle duydum..
1,491,690 soru
24,375,276 cevap
348,283 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın