0 oy
213 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bu zamana kadar brokoli, kabak, patates, havuç bunları karıştırıp çorbasını verdim. Süt ve yumurta alerjisi var oğlumun, muz la mı vereyim pirinc ununu daha hiç tattirmadım nasıl yapayım kızlar 

6 Cevaplar

0 oy
(3,030 puan) tarafından
Suyla ocakta muhallebi gibi yapıp ver
tarafından
Içine muz koyuyum mu canım, ilk önce ayrı bi şekilde tattiriyim mi 3 gun bilemedim
(3,030 puan) tarafından
Muzu ayrı da vereblrsin sen bilirsin canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pirinc unu ve buğday nisastası artı seker suyla karıstırım mama kıvamına getir soğusun biraz icine bide danone kat mamadan daha guzel oluyo kardesimi ben hep onunla besledim tosun gibi boyuda uzun kilosuda iyi yani 
tarafından
Danonenin içinde katkı maddesi ve süt var veremem, şeker de kullanmak istemiyorum sağol canım
tarafından
Süte alerjisimi var
(1,629 puan) tarafından
He maşallah bütün zararlı şeyler var şeker 1 yaşından önce vermeyin diyorlar, 1 yaşından sonra bile azıcık, Danone dediğin şey hazır paket gıda. Bu aydaki bebeğe bunları verirse obez olma ihtimali artar. Yapmayın etmeyin. Pirinç unu bile boş boş kilo yapan bir şey hiç bir besleyici özelliği olmayan bir şey. Oğlumun doktoru kesinlikle önermiyor, irmik ve pirinç ununu. Onun yerine yulaf, veya tam buğday unu ile su muhallebisi yap içine aklına gelen her hangi bir meyveyi koy ver mis gibi
tarafından
Evettt
tarafından
Teşekkür ederim ekim ışık o zamn bugünde sebze çorbası veriyim, zararlı şeyler kullanma taraftarı değilim süt ve yumurta alerjisi var daha çok dikkat etmeye çalışıyorum.
tarafından
Geçer kuzenimin oğlununda vardı onlara ozel yoğurt yada mama vardi ondan al unuttum 4 5 sene oldu
(1,629 puan) tarafından
Rica ederim Seda, sağlıkla büyüsün minnak ❤️
tarafından
Amin ekim, cümlemizim ki :)
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Pirinç unu suyla yap içine ceviz rendeleyebilirsin pekmez koyabilirsin muz elma armut ilave edebilirsin 
0 oy
(5,914 puan) tarafından
Pirinc unu zaten kabiz yapior muz koyma elma yada armutu cam rendede rendele bide denediysen avakado ez icine biraz zeytinyagida koy 1tatli kasigi dolusu pirinc ununu yarim su bardagi soguk suyla karistira karistira pisir tabaga dok biraz sogusun sonra icine koyacaksan koy en sonda pekmez koy 
tarafından
Sadece elmayı denedim bunlardan teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Oğlum hiç sevmedi ya bir türlü yediremedim
tarafından
Acaba yermi dedim bende ama  vazgeçtim ya, sağlıksız diyo çoğu
tarafından
Tabi sağlıksız ben bir kere verdim sevmedi daha da vermedim
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Bence pirinç ununu hiç verme onun yerine ince bulgurla irmikle yulaf unuyla çorbalar yap. Pirinc ununu da bi araştır canım. 
tarafından
Araştırırım canım sağol

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 424 göst.
1 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 3,356 göst.
2 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Elçikuşu12 (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 131 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Reyhan000 (65 puan) tarafından soruldu