Kizlar eşimin ablası var sahtekar bildiğiniz dolandırıcı gibi bir tanede engelli çocuğu var onu kullanarak kendini acındırıyor evli ama eşi bunu terk etti gitti başka biriyle evlendi ama imam nikahlı evlenmiş eşi eşyaları yeni gidiyor eşya alıyor eşimin üstüne kitliyor düğün günü icra memurları geliyor eve kocam da ablası diye ödüyor O şahıs yüzünden benim 2 bileziğim gitti Salı günü de şofbeni bozulmuş tamirciye vermiş eşimin adını vermiş dükkanın adını vermiş gidin ona o size para verir demiş bu arada eşim onunla konuşmuyor bir mesele yüzünden küs onunla eşim de beni aradı sor o kıza yaptıracak mıymış 100 lira istiyor adam Ben de dedim ki kesinlikle parayı sen vermiyorsun dedi ki Tamam vermeyeceğim Ama adam buraya gelirse bir şey yapamam dedi Ben de sordum istiyormusun diye yaptırsın mı Evet yaptırsın o parasında versin Akşama vereceğim dedi Aradan 2 gün geçti ben mesaj attım parayı ne zaman vereceksin diye çünkü onun yüzünden hem 2 bileziğim gitti Hem de 15-20 milyarım gitti o da bana yazdı ki eşim mi istiyor Hayır dedim ben istiyorum O da dedi kardeşim ne aramdaki mesele karışamazsın dedim o kardeşinin aramdaki mesele değil benim kocam dedim ondan sonrası bundan sonra sıkı olacağız Kimseye para vermeyeceğiz dedi ki bana mı Gelince sıkı oluyorsunuz Ben dedim ki evet diye yazdım Ondan sonra abisine gitmiş beni şikayet etmiş abi benden Melek para istiyor da verir misin ağlayarak Abisi de beni aradı isteme filan dedi ki güzel değildi uyardı abi dedim ben 15 günümü geri istedim mikro gelmiş sana laf ediyordu Neyse hadi dedim Sen konuya girdiğin için kapatıyorum dedim vermezse de kendi vicdanınla dedim ben burada hamileyim dedim eşime herşeyi söyledim sinirlendi ona dovecemde o engelli çocuğuna dua etsin dedi bu arada bu aldığı bütün eşyaları sattı sevgiliside var sevgilisine 7 milyar yedirdi bu kaçıncı vukati eşimde konuşmuyor o yüzden ve benim düşüncem evden kaçacak diye düşünüyorum bütün eşyaları neden satsın bir insan burda kim haklı kizlar dünden beri içim içimi yiyor