0 oy
650 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,860 puan) tarafından

image

Merhaba kızlar. Dereni doğurduğum zaman vitamin yönünden zengin diye bu ürünü almıştım benim ve derenin vitamin ve minerallere ihtiyacı var diye. Ama bişi fark ettim ben bunu içtiğim günler aşırı sütüm artıyor gögüslerim taşıyor resmen. İçmediğim günler gögüslerim yumuşak. Hatta geçen böyle bi post açmıştım neden böyle diye. Sanırım sebebi buymuş. Bu ürün harbiden fena süt yapıyor size de tavsiye ediyorum kızlar denemeye değer bence. 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Günde bir bardak mı içiliyor ve kaç gün gidiyor acaba? Bir de fiyatı nedir? Bende e bebekten promalt içecek kullanıyorum iki aydır onunla sütüm oldu şükür. Ama bu ay bi değişiklik yapmak istiyorum. Önerine çok memnun oldum teşekkür ederim❤️ 
(2,860 puan) tarafından
:D lena sende buranın muhtarısın haa :D
(3,555 puan) tarafından
:D kahkaha attırdın Derya :D öyle oldum galiba benden soruluyor herkes bu laz karısınıda grubumuza katalım
(2,860 puan) tarafından
Sonra grupcular diye adımız çıkıyor :D çete bunlar taşlayın diyorlar :D
tarafından
Böyle iyiyiz seninle canım ece'm lina'm, bi yere girmeme gerek yok❤️
(3,555 puan) tarafından
En azından biz içimizde grup oluşturduk tarafsızız ya bazı editörler gibi taraf tutsak ne olurdu halimiz :D tamam kuzum birebir kalalım o zaman
-Reklam-
0 oy
tarafından

Anca ele şeyler iç, hiç bna gelme :ermm:

(2,860 puan) tarafından
Yananı görür Allah :D
tarafından
:D  dün noldu buralarda herkrsgidiyo
(3,555 puan) tarafından
Çok komik senin post neden kapatılmadı Deryoşum? Arkadaşın herhalde hem benle hem ümmüşle kişisel sorunu var :D
(2,860 puan) tarafından
:D bende şaşkınlıklar içinde olayları takip ediyorum valla aklım da almıyor. Post açarken akaptılma korkusu ile açıyorum artık
(3,555 puan) tarafından
Ben umursamıyorum artık postumu açıcam kurallar var ya hani şu kimsenin dinlemediği ortalığın bir sürü gereksiz paylaşımları olup hay Allah editörlerin gözünden kaçan postlar onlar gibi olmamasına dikkat ederek açıcam tekrar olursa bu defa dilimden de klavyeden de kimse kurtulamaz . Benim paylaşımım gözden kaçmaz ama diğerler kaçar komik olmasınlar aç kız rahatça eski saltanatımızı devam ettirelim ben şahsen artık geçen sene burası nasıldıysa öyle yapmaya çabalıycam kimsede umurumda değil
0 oy
tarafından
Bdaha yazim şuraya 
0 oy
tarafından
Bi tane daha yazimmnn
0 oy
tarafından
Delir sinir ol:D bitlen derya
(2,860 puan) tarafından
Allahım yarabim :D delidir başımıza beladır yaaaa :D sjsjsjsj
0 oy
(12,769 puan) tarafından
Himmmmm kaç  tl bu nerde satiliyo
(2,860 puan) tarafından
Ben marketlerden alıyorum ama her markete bulunmaya biliyor net üzerinden de sipariş veriliyor. 19 TL ye aldım ben bi paket bi hafta gidiyor hemen hemen. Tesadüfen fark ettim bunun süt artırıcı olduğunu
(12,769 puan) tarafından
Fiyatida iyiymiş bakicam sağol
0 oy
tarafından

Bunu içmiş de sütü artmış da ümmülere gitmişde wpta engellenmişte

:ermm:

tarafından
Bnde gelcem onlara :D
(2,860 puan) tarafından
Tamam beraber gidek :D
tarafından
Ne yediniz orda :D
(2,860 puan) tarafından
Resim atarım ajsjsjsjsj
tarafından
At bakm nerden atcan engellendiğin wptan mı :D burdan mı :D
0 oy
(150 puan) tarafından
Kilo aldin mi bunu icmeye baslayinca
(2,860 puan) tarafından
Yoo ben hızlıca kilo verdim ama bu kişiden kişiye değişir bence
0 oy
(146 puan) tarafından
Bundan annem iciyordu tadı cok kötü diye geri birakti bende şuan milk man diye cay var onu iciyorum oda guzel süt yapiyor
0 oy
tarafından
Kız brak yalandan diyo "bını içtim sit yıptı" Demiyo ümmülerde kek börekk gömdüm  :D 
(2,860 puan) tarafından
Oooo her kek börek içenin sütü olsaydı sjsjsjshshsh
0 oy
(342 puan) tarafından
Ben bitkisel rezene icinde bi kac ürün daha var bi karısım sallama yapmışlar oda öle valla cok güzel süt yapıyor ve ben bide pekmez şerbeti iciyorum ikisi dolduruyor kızıma yetmiyodu sütüm bunları yapınca fışkırıyor resmen
0 oy
(3,187 puan) tarafından
Ne kadar sürede etkisi oluyor acaba?

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 183 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.
+1 oy
2 cevap 110 göst.
6 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,538 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,049 soru

23,852,916 cevap

319,975 kullanıcı

...