Bebeğim 6 aylık dün ki sorumada bakmanızı istiyorum. Hep içimde kalanlar.
Mutlaka sona kadar oku bir akıl verin ne olur????
Eşim ögretmen biz ağrıda yaşıyoruz kayınvalidemde ankarada. Gitmek istemedim. Eşimde evde idi malum okullar kapalı. Gitmek istemedim ağladım. Zorla götürüldü. Bir 7 ay ankarada kaldım. İstememiştim oysa. Hakını yiyemem annemlerde bolca gittim. Ama ben evimde kalmak istiyordum. Zorla götürdü hamilelik dönemim orda geçti yani.
Midem bulanıyor hiç mutfaga girmedim Allah razı osun kaynanam dam o yaptı hep yemekleri . Ama eşimle her konuşmamızda vardı. 12 de yatarlardı 1 kere kocamla başbaşa film izlenişligim yok. Bir kere başbaşa çay içmişligim...biz erken yatalım başbaşa kalsın diyenler yok... Hep içimde
Ne ise
Lohusalık döneminde ye dogum yapıp eve geldim göbek bagı nereye koyacaksın dediler kaynanam karıştı hemen agzımı açmadan o cevapladı. Bebeğin banyosu yapıldı şapka takalım mı kızım dedi kendi annem direk onada cevap verdi o ara bir daha sinir oldum.
Zaten odama izinsiz girmeleri vardı. Eve misafir gelecek diyede bana ayit dolabı açtı. Ve o dalapta geceliğine kadar vardı. Çoçugu ilk muayeneye götürdük hiç sormadı geleyim mi diye hop bir baktım bizle geliyor sonra bende muayne oldum dikiş yerimden o sırada bebeğimi cagırmışlar özel hastane bu arada annesi yok diyememiş ilk muayenesini kaynanam yaptırdı. Beni odaya almadılar sonra babanesine dedik dediler. O kadar üzüldüm ki.
Patladım sonra.boşanma aşamasına geldik.
Annemin evine gittim. Annemin evinden getirdi kaynanam İn evine sonra araya büyükler filan girip ortaya yolu bulmuştu güya. Odadan çıkmadım o gün oda anası ile melemen yaptı. Boşanma aşamasın seni annesin evinden alıyor ve gidip annesi bacısı ile melemen yapıyor ne acı deni.
Ve hala haksız gözüküyorum. Zorla milletin evinde kaldogom her lafa müdahile eden kaynanam sustuğum halde bir kere patladım ya en kötü ben oldum. O gün bugundir 6 ay geçti hiç bir şey normal değil.