0 oy
577 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
.......................
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

17 Cevaplar

+1 oy
(2,354 puan) tarafından
Fazla mı buyutuyorsunuz herşeyi bana mı öyle geliyor. Düşünmüyorum de dediklerine aldırma sırf böyle şeyleri kendinize dert ederseniz ohoo yani. Alınmaya yer arıyorsunuz resmen 
tarafından
ya alay ediyor zoruma giden o hic bisey olmamis gibi  okadar sorun yasadim ben bir kere aramadi birde kocami surekli bana kotuluyor
(2,354 puan) tarafından
O zaman o insanı gerçekten hiçbir şekilde kaale almaman gerek. Eşini sana kötülemesi nasıl fesat ve kötü biri olduğunu gösterir. Arana da bir sınır koyman senin için de daha iyi olur. Çocuk konusunda da yine konuşursa Allah isteyene versin ben şuan düşünmüyorum sen istiyorsan yap de. Umursayip takman onu değil seni üzüyor. Senin onu taktığını görmesi emin ol onun hoşuna gider. Bu imkanı ona verme. Böyle şeylere psikolojini bozmana değmez
tarafından
canim kocama soruyor ne zaman yapiyorsunuz ona sinir oluyorum azcik edep olur insan kaynina boylr dermi
(2,354 puan) tarafından
Böyle birşey söylemesi fazlasıyla edepsizce ve ayıp. aile terbiyesi önemli. Ar, edep. Onun öyle karakteri varsa yapacak birşey yok. İşte öyle bir insan için gerçekten kendi kendini uzmene değmez. Hemde küçücük bir bebeğin varken. Cidden inan kimse için kendini uzmene değmiyor eşine bebeğine ailene odaklan öyle birini kaale bile alma ve en güzeli mesafe koy. Haddini bilmek önemli ama herkes de yok maalesef
tarafından
aynen valla aile diye bir kavram olmasa hepsine soverdim ama iste olmuyor
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Banada hep diyorlar boşver aldırma dese ne olacak o dedi diye sen hamilemi kalacan boşver 
tarafından
alay ediyor insanla sanki cok yarari varmis gibi
(7,617 puan) tarafından
Oda öle egosunu tatmin ediyodur.  Akıllı insan susar akkili olduğunu sananda boş boş konuşur
tarafından
kiz kocama diyor ne zaman yapiyorsunuz :/
0 oy
tarafından
Milleti neden bu kadar takiyosunuz gercekten anlayamiyorum seyinizede karisacak deiller hehe de gec 
tarafından
valla bunda edep yok ki kocamma diyor ne zaman yapcaniz diye ben utandim o utanmadi bacim
0 oy
tarafından
Ne büyük bir dert biz şükredelim halimize 
0 oy
tarafından
Ee nolmus dediyse anlamadım şakasına herkes diyor banada diyolar bende zor hamilelik geçirdim bende gülüyorum yok düşünmüyorum siz yspin diyorum öyle geçiyor büyütme bukadar bence
tarafından
herkes diyorda canm bu kocama diyor ona sinir oluyorum ayip degilmi
0 oy
(569 puan) tarafından
Agzinin ustune bitane çakacan takma bunda takacak bse yok 
tarafından
kiz kocama diyor birde ben utaniyorum o utanmiyor
0 oy
(30,075 puan) tarafından

Bakma milletin sözüne sende

0 oy
tarafından
İstemiyorsan bile bazen bakarız demeyi bil canım he de geç ya 
0 oy
tarafından
Çok normal geldi bana yanlış anlama canım ama insan bu devirde samimiyet bile kuramıyor hemen yanlış anlaşılıyor iyi niyetle soylemis olabilir
tarafından
Normal değil o zaman  deseydn kendin yap bize karışma ona sadece sen karar verirsin
tarafından
birde esime diyor ne zaman yapiyorsunuz abi diye normalmi otuzden en cok sinirlendim
tarafından
Oha yüzsüz resmen sert bi dille sannane de terbiyesiz mi ne ya neler gorcez daha yerinde olsam kızardım canım
tarafından
valla canim kocasinin yaninda diyor kocasi bisey demiyorsa ben ne diyim
tarafından
Ay şok üstüne şok resmen ne  pişkin biri ya utanmaz sende haklısın canım kocasının yanında diyor bide bişey demiyor
0 oy
(3,895 puan) tarafından

Bn ikinciye hamileyim arası 3 yaş olacak cesaret edip 2 yıl önce yapmadım şimdi nasip oldu.Bana da eltim şey dedi daha ikinci doğmadı ben dörtledim sende 3 ve 4 ardarda yap dedi.Yok dedim ben bundan sonra uzun bir ara vereceğim olur olacak bak göreceksin diyor gülüyor fln milletin kafası değişik çalışıyor işte :)

tarafından
yok kiz beni sinir etmek icin diyor surekli ayni seyi birde kocamada diyor ne zaman yapiyorsunuz
(3,895 puan) tarafından
Sürekli neden soruyor ona mı düşmüş.Bn doğumdan sonra dikişleri kolay toparlayamadım arası 11 ay fln benim için zor ama sen nasıl istiyorsan öyle yap cnm.
tarafından
ya bis3y diyeyimmi belki size normal geliyordur ama benim eltilerimin hepsi fesat olunca hic iyi birsey dusunemiyorum 6 tane eltim var hepsi birbirinin kuyusunu kazıyor
0 oy
(862 puan) tarafından
Benimde oğlum 9 aylık kayınvalidem en iyisi 3 tane pes peşe doğurup beraber büyütmek diyor ben istemiyorum başka çünkü yetebileceğim kadar olmalı diye düşünüyorum maddi durumum el verirse birde kardeşi olsun isteriz ama şimdi değil diyorum 7 8 sene sonra büyüsün önce diyorum her seferinde söylüyor aynı oda bir gun patlıcam iyi bi susturcam ne zaman bakalım 
tarafından
iste ben de bunu diyorum surekli ayni sey sinir etmek icin yapiyolar insani
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Ne var canım bunda o dedi diye yapacak değilsin ya he de geç ne abartıyorsun
tarafından
he diyorum canm zaten ama surekli ayni seyi konusuyor insani sinir etmek icin
0 oy
tarafından
Bir tane daha yap zorlan istiyodur
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Yap demeyle  çocuk mu oluyor yapmazsın olur biter niye bu kadar takılıyorsun gül geç 
0 oy
(12,954 puan) tarafından
Eltin çocuk yap dedi diye yapmayacaksın heralde o zaman sorun yok 
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Aman dese nolcak kötü bşy dememiş bitane daha yap demiş biraz ısrar etmiş o kadar. Bu kadar büyütecek bşy yok
0 oy
tarafından
Ne alıngansın kız sen gül geç yani herşeyi bu kadar ciddiye alırsan ömrün zehir olun. Sanki gelip zorla çocuk mı yaptıracak sana gülüp geçmek daha kolay dalgaya almak daha kolay 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,808 soru

24,021,282 cevap

328,231 kullanıcı

...