0 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Kızlar 37 haftalık hamileyim ilk kızımın adını eşimle birlikte koyduk ikinci kızom oldu onu da eşim zorla annesinin adını koydu yanına bir isim daha koyduk sonra eşim söz verdi kimse annemin adını söylemiycek diye çünkü gönlüm olmadı kayınlarım görümcelerim koymadı zorla bize koydurdular şimdi kimse benim yanımda söylemiyor iki isim birden söylüyor ama görümcem istemediğimi dile getirdiğim halde çocuğumun fotoğrafını paylaşıp koca koca harflerle sadece annesinin adını yazıyor sırf ben gıcık olayım diye arama nasıl mesafe koyucam bilmiyorum rahatsız oluyorum bu durumdan

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Senin çocuğunun resmini sen izin vermezsen paylaşamaz bı kere yasal değil 
(19 puan) tarafından
Abim izin verdikten sonra sen bi şey yapamazsın diyor
-Reklam-
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Şu kaynana kayınbaba mı ismini koymaya aşırı derecede karşıyım ben asla da koymam bş evde bi tane var sonuçta koyunca ne oluyor yani Allah aşkına durum a falan atıyorsa bakma görme yani hatta kızın büyüdüğü zaman git sildir ismini eşini bi şekilde ikna edersin bence 
(19 puan) tarafından
Hayır bide kaynanam yaşıyor ölmüş bile değil yani
(1,939 puan) tarafından
Saçma sapan işler hemen hamile olunca beklenti içine giriyorlar ya bide ismimi loysun diye sinir oluyorum ama ben basta dedim benden sakın beklemeyin ben koymam dedim
(19 puan) tarafından
Bide kaynanam diyor ölünce de adımı sen koy dedim yok artık saçmalamayın bende hiç istemedim hatta eşime hakkımı helal etmem bile dedim ama sırf istediler diye koydu hamilelikte bile kötü davrandı hep bana sırf kabul edeyim diye o yüzden hiçbirine hakkımı helal etmiyorum
(1,939 puan) tarafından
Kocan yanında olacak bu durumlarda işte üzme kendini boşver
(19 puan) tarafından
Öyle tabi kocamla artık bi sıkıntım yok ama görümcem durmuyor canımı sıkıyor görüntülü arar sürekli söyler böyle sinsilikler yapar eşim de arada kalsın istemiyorum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 385 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde I3lknurum.02 (882 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 185 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gzr (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 750 göst.

410,553 soru

12,350,868 cevap

40,497 kullanıcı

Kategoriler

...