0 oy
703 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kayın babam torun görmeye geldi farklı şehirlerdeyiz 2 günlük gelmişti bir hafta duracakmış. 2 ay önce safra kesesi ameliyatı oldum. Annem geldi 1 ay bana baktı dikişleirm den çoçugu taşıyamıyorum. Annem o kadar yardım etmesine karşılık eşim bile arada sıkılıyprdu5. Şimdi eşim işi ile meşgul ben mutfaktayım işim bitiyor. Babamın yanına geçiyorum ama sürekli konuşmakta olmuyor kapalıyım bu arada ne biliyim bana sormadı zaten. 

Asıl mesele şuki diger posta az biraz anlattım eşimle kötü idik dediğim gibi sadece küçüçük bir kısmını anlatım o potada bakın bir. 

Her ne ise bana akıl işi gelmiyor aylardır yalnız kalmamıştım eşim ile büyükler arsya girince benşm kendi babam bırakalım kendi halinde kalsınlar ne ben gideyim ne siz demişti. 

Ne bize müsait misiniz diyen var ne aranız nasıl diyen var gelecem gelecem bilet alındı hop geldi. 

Başımın üstünde yerim varda. Normal gelmedi bana, sizce?

Birde, sigara içiyor mutfakta hop gleiyof ağır sigara kokusu üstünde çoçugu alıyor şap öpüyor siz olsanız ne yapardınız? 

5 Cevaplar

0 oy
(64,769 puan) tarafından
esin ne diyor bu duruma kaynanam olmadan kayinpederim bir kere geldi birsey verecekti 10 dk oturdu ondada zorla brn soktum iceri. bu rahat kayinpederleri hic anlamiyorum ben nasil rahst ediyorlar
tarafından
Önceki postumu okusana bonyosunu resmini bile çekti bana sormadan bence özel birde yemek mevzu var hani gece uyuyormuyum gündüz belki çoçuklar yatıcam sormazlar ki
(64,769 puan) tarafından
baktim simdi normal degil o adam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı benim kayınpeder birde sarma içiyor elini yüzünü yıkamadan öptü bende o sigara içtikçe emzirmeye odaya götürdüm kaynanam da vardı 1 ay kaldılar tek yaptığı akşam yemiğiydi onu da birlikte yaptık bize de hiç sormadılar müsait misiniz diye 
0 oy
tarafından
Ben büyğkler konusunda kendi kendime kızsam da ne eşime ne de bşr başkasına bişy diyemem gücendirmek çok kolay ama gönül almak zor bir hafta idare edebilirsiniz 
0 oy
tarafından
Ben uyarı yaparm nekdrda kocamla kötü olsamda cocgum söz konusu işler degisr bende 
0 oy
(19 puan) tarafından
Benim ve eşimin ailesi ise birşey diyemem ayıp olmasın diye ama onun dışında kimseyi yatılı kabul etmem sonuçta eşimin ailesine yada kendi aileme kalma diyemiyceğime göre. Ama bebeğime mümkün oldukça yaklaştırmam heleki sigara içen birisine asla öptürmem bu pandemi döneminde kendisinin düşünceli olması lazım böyle bir süreçte kimse kimsenin kapısını bile açmıyorken yatılı kalmakta nedir?

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 729 göst.
26 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,424 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Berobi44 (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 705 göst.
13 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Ayliz.0 (1,946 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,050 soru