Kızlar bnim eltim çok kıskanç hasır fesat biri dairede benim alt katında oturuyor beni hiç çekemez halbuki herseye fazlasina bnden dah çok sahip Bn ne yapsam alsam oda aynısını yapar alır işte ama anlaşamayız kaynanam ve büyük eltime 5 gorumume aramı açtı ben nisnaliyken eşime karşı duyguları vardı kaynanam gile geldiğinde eşimin kıyafetlerini giyerdi kapalı birii eşimin yanında dekolteli şeyler giyip gezerdi neysek evlendim atlattım öyle şeyi ama Bn doğum yaptığım zaman esim evde olduğu zaman yemek gönderir yanıma gelirdi ama eşim yokken beni gördüğü zaman surat cevirir benim büyük oğlum 4 yaşında ve onunda 3 tane çocuğu var ben evime alırım oynarlar bazen ben çağırırim oğlum sıkılmasın diye ama Bn çocuğum kaç defa gönderdim gözü yaşlı yakasından tutup kapıya koydu çok kez uyardım ama en sonunda bana kocasının yanında kötü seyler söylersek kırdı bnde on uygun bi dille tartışmadan araya mesafe koyuyorum bidaha görüşmeyelim dedim cvp bile vermedi birde Bn nisnaliyken kendi eşiyle çok büyük kavgası oldu boşanmaya geldilerdi annesiyle gidip 1 milyara büyü yaptırımis kaynanam dili tutsun kocasida dönsün diye Bi kaç kisiyede yaptırmış ve bnde onun verdiği yemeklerden korkuyorum gönderirdi kaynıma ayıp. Olmasın diye ceviremezdim Bi kaç sefer yedim yemeğini ondanmi bilemem belki başka bisey dende olabilir ben eşimle hep kötü oldum sebebsizz yere ama nedense o her yemek yolladignda oldu eşim yerdi Bn yemedim çünkü eşim alırdı yemeği kapıdan gözünün onundede dokemezdim ama eşimin görmediği yerde çöpe dökmek zorunda kalırdım Allahım affetsin ama en son kendisiyle arayı açtım ve az önce bana pogaca yapıp göndermiş çocuğuyla bnde geri yolladım bana bisey yollamayın dedim sizce iyimi ettim??