0 oy
426 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Önceki postımda yazmıştım k. babam bana sormadan 6 aylık erkek bebeğimin bonyo videosunu ve resimlerini çekti hemen kaynanam ada attı.

Bugun cuma için aradıgımda rızam olmadığını saygısızlık olmasın diye susutugumu söyledim videonun kimseye atılmasına razı olmadığımı söyledim(başkalarına gösterirler gibime geliyor) 

Manyak mısın o aile arasında dedi 

Ne manyagı anne sadece söylüyorum dedim.

Dedim dedimde bu olay kocamla aramı bozacak  gibime geliyor

Yine kötü ben oldum yani 

Sizce yanlış mı yaptım? 

*Ne kadar dedesi de olsa küçük bebeğin çıprak resmi benim telde bile yok bana etik gelmiyor çok

Ekleme:kocamda kaynanam aradıgıöı söyledim kuş kadar beynin yok, senin dedi. Zoruma gitti inş bugun ya ben ya sen ölürüz dedim.
Senin ölmeni tercih ederim dedi. 

Dua edin ki Allah canımı alsın vallahi dayanamıyorum. 

11 Cevaplar

0 oy
(8,585 puan) tarafından
Çok haklısın özel bölgesini anne baba dışında gerekmediği sürece kimsenin görmesi hoş bir durum değil ne diye çekiyor telefona
-Reklam-
0 oy
(4,036 puan) tarafından
Silmesi gerekir küçükken kardeşimi çekmiştik eski pozlu makineyle abim hemen alıp yırttı
0 oy
(9,621 puan) tarafından
Canim keşke bunu önce eşine söyleseydin o onlara söyleseydi şimdi haklıyken haksız durumuna düşersin yaptıkları çok yanlış 
tarafından
Söyledim tabiiki torununu seviyor gelmiş birkaç günlüğüne dedi eşim birşey demez canım ben üzülürüm ağlarım o bake bakar sonra birşey olmamış gibi yapar
(9,621 puan) tarafından
Kıyamam canım ya ben senin için söyledim çünkü sen arada kötü olursun diye keşke eşinde bu konularda hassas olup karşı çıksa ama bazen erkekler bu kadar ince düşünemiyolar
0 oy
tarafından
Haklısın iyi yapmışsın neler var dünyada kimseye güvenmem valla
0 oy
(992 puan) tarafından
Fotoğraf çekilse arkadan neyse çocuğu anne karnına aile tesir etmeleirne ben karisyken şimdi bu... eşine söyleseydin keşke  sen kötü olmasaydin
tarafından
Söyledim canım torununu seviyor dedi ben üzlğr ağlarım o bakar sadece
0 oy
tarafından
Allah'ım ya çocuğun mahremi yok mu anlamıyorum bu insanları cidden çok saçma ya banyo videosu ne demek ben kızımı kaynanama bile yıkatmadım hiç doğru bulmuyorum 
tarafından
Manyak ısın dedi bana öyle yapsam yıksatmasam benden kötüsü olmaz
tarafından
Manyak mısın ne demek gerçekten ya kocaman bir birey var karşında eşine ağlayarak sen anlat bence onlar söylemeden
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Çekmesin canim nıye cekıo ya belki sapık ne yapacak cocugun fotograflarını. Asla musade etmem kıyamet kopar. Silin o fotografları yada al kendin sil. Higerekırse kussunler. 
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Bir çocuğun mahremiyeti belli bi yaşa kadar sadece anne ve babasınadit onun dışnda başkasının görmesi helal değildir o çocuk büyüdügünde bundan memnun olmayabilir 
0 oy
(679 puan) tarafından
Sen yine yikarken yanina sokmussun ben asla babasindan baskasinin görmesini  istemem
tarafından
Bana soran yok ki
(679 puan) tarafından
Vallla onlar yokken yika yanlarinda yikama onceden ollsa neyse ama su devirde cok dikkatli olmaliyiz televizyona cikan ne haberler goruyoruz dedeside olsa lesinlikle tavrini koy
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Sana sorması gerektiği bişey olduğunu sanmıyorum  çok abartiyosunuz bazı şeyleri yani sacmaliyorsunuz resmen dedesi cekecek tabi babaannesi atacak tabi
tarafından
Kesinlikle katılıyorum sana bazı şeyler bu kadar abartılmamalı
tarafından
Çıplakken sonrada başkalarına ne kadar nolöal geliyor bu size
tarafından
Başkaları dediği dedesi ve babaannesi en fazla halası ve amcası olur başka da kimseye zaten göstermezler diğer konu ise dede zaten bebeği yıkarken çıplak görmüş aynı şekilde babaannesi de görebilir halası da amcası da yani bu büyütülecek ve abartılacak bir konu değil
(1,908 puan) tarafından
Yabancı kim yaa dedesiyle babanesimi kendi anenesi babası istese böyle dermiydi acaba onlarda.seviyo işte nevar bunda Allah aşkına.sanki dünyaları siz yarattınız bı tek çocukta sizde var
tarafından
Dedim onlarda istemez zaten birincisi. Eşimde pek hoşnut olandı ama babası diye laf edendir 2 si. Görğöcen kendi bebeğinin altını bile farklı odada açıyor 3. Sü sorun şu bana gelince çizgi sınır kalmıyor. Herkez istediğini bilerek yapıyor sorun bu anladınız mı?
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Kız gizliden teli al sil bunlar laftan anlamaz sen kötü düşünüyor olursun şeytan hala var içimizde neyin ne olacağı hiç belli olmaz 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 664 göst.
4 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde ........isimsiz (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 829 göst.
0 oy
15 cevap 593 göst.
0 oy
12 cevap 367 göst.
24 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Rana10 (309 puan) tarafından soruldu

413,829 soru

12,456,413 cevap

46,495 kullanıcı

Kategoriler

...