0 oy
412 göst.
Diğer kategorisinde (195 puan) tarafından
Merhaba hanımlar.Bebegim 19 aylık istah için keçi boynuzu özü veriyorum bu ara.Her sabah aç karnına bı tatlı kaşığı ve bı kaç damla limon suyuyla.Bugun oglende yine bı tatlı kaşığı verdim.Siz ne kadar sürede istahda sonuç aldınız ve ne kadar veriyosunuz gün içerisinde

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
İştah mi açıyor keçi boynuzu özü ? Bende beklim suracaikta
(195 puan) tarafından
Evet daha 7 veya 8 aylıkken doktorumuz önermişti.O zaman hiç sevmemisti çok katıydı.Gecen gün aldık bu akışkan veriyorum.Tabi başka şeylerde veriyorum ama hala tık yok:(
tarafından
Benimde oğlum 9 aylık ama bir şey yediği yok diş çıkardı ama hala iştahı sıfır bende bir arastirim belki işe yara dua ederim sana
(3,075 puan) tarafından
Evet cnm istah acar ve acayip faydali
tarafından
Aaa valla inşallah açar ben bir arastirim kızlar   , keçi boynuzu özü demi pekmezi değil ?
(195 puan) tarafından
Evet canım özü pekmezi deil.Hunnap aldım ben bakalım
(195 puan) tarafından
Siz kullandınız mı ne kadar sürede etkisini göstermeye başladı
tarafından
Tamam çok sağolun kızlar bakıyorum hemen :)
(3,075 puan) tarafından
Hünnal cok iyi cnm baya yogun guzel..ben angora markasi da kullandm o da guzeldi. Karadut özü,hurma özü fln da kullaniyorum bn kek yaparken kurabiye yaparken ona
tarafından
Çok sağolun kızlar alicam inşallah nerden aldiniz aktar ? Eczane ?
(195 puan) tarafından
Ben marketten almistim.Disari cikamiyosaniz netten de getirtebilirsiniz
tarafından
Eşime bir baktırım canım çok sağol ☺️
(195 puan) tarafından
İştahsızlık konusu bizde hiç bitmedi.19 aylık hala öyle :(
(195 puan) tarafından
Rica ederim ne demek.İnsallah yavrularımızın iştahı açılır
(3,075 puan) tarafından
Geçen gün bime geldi hünnap keciboynuzu özü cnm..kaldysa bi baksin bime..netten de alabilirsiniz..bebegiminmarketi.com da bn aliyorum un irmik fln da
-Reklam-
0 oy
tarafından
8 aylık bir dolu çay kaşığı veriyorum hergun iştahı iyi zaten elhamdülillah ama etkisi varmıdır bilmiyom
(195 puan) tarafından
Masallah.Ne kadar süredir kullanıyosun peki canım
tarafından
1aydir düzenli veriyorum yani 7 ayından itibaren
0 oy
(990 puan) tarafından
Ben 31 yaşında insan onu içemiyorum çocuğunda içerirken bazen için gidiyor bilemedim :)
(195 puan) tarafından
Her marka farklı.Biz daha önce almıştım aşırı katıydı hiç sevmemisti.Gecen markette gördüm.Baktim akışkan aldım.Hala bı etkisini göremedim ama bakalim
0 oy
tarafından
Hangi marka kullanıyorsun canım hunnap almıştım ama 4 yaş üstü yaziyor
(195 puan) tarafından
Hünnap aldım bende.Cogu vitamin ilacında da kan ilacı dahil 4 yaş yazar canım.Miktar onemli sadece.Bugun ilk defa iki tatlı kaşığı verdim.Fazla mi oldu bilemedim
0 oy
(3,075 puan) tarafından
Bn her sabah yarim tatli kasigi veriyorum..illa istah acsin diye degil yani faydali diye veriyorum..ole cok yemez bnmki de..belki acilir zamanlae
(195 puan) tarafından
İyi yapiyosun canım ben ayrıca üzüm pekmezi de veriyorum .
0 oy
(4,847 puan) tarafından
1 yasinda oglum bende veriyorum her sabah keci boynuzu soğuk pres faydasını görüyorum
(195 puan) tarafından
İştah olarak gördünüz mü faydasını ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz canım
(4,847 puan) tarafından
1 aydır kullanıyorum iştah için az da olsa faydasi var
(195 puan) tarafından
Ay inşallah bizde de işe yarar.Valla artık siyiricam:(
(4,847 puan) tarafından
Dis zamanıysa isin cok zor Allah yardımcın olsun
(195 puan) tarafından
19 aylık disleri nerdeyse hepsi çıktı.Basindan beri böyle .Alerjik bunyeli bı bebek.Ondan galiba böyle .Allah razı olsun canım.
0 oy
tarafından
Eşim bir yıla yakın içti belki daha fazla evden çıkarken içip 10-15 dakikalık mesafedeki iş yerine gidip kahvaltı yapıncaya kadar midesi açlıktan kaziniyordu öyle diyordu bana evde kahvaltı yapmıyordu
(195 puan) tarafından
Benim kızımda denemedim şey kalmadı hala tık yok.Cok üzülüyorum:(
tarafından
Uyumadan önce pkemezli süt içir uyut görümcem bunu yapıyor az buçuk aldı
(195 puan) tarafından
Raporlu mama çıktı onu veriyorum.Bunca şey denememe rağmen hiç bı etki göremiyorum.Hele bu son bı aydır istahsizinda istahsizi:((
tarafından
Mamayı kuzenim kullanmıştı zamanında kilo almıştı
(195 puan) tarafından
Ben veriyorum kusturuyo kendini .Benim kızım çok farklı aşırı inat bu yaşta:) Ac bıraksam yine de yemiyo.Dua edin ne olur artık ne yapacağımı bilmiyorum
0 oy
(594 puan) tarafından
Ben Koska marka kullanıyorum. Ama öyle cok bi faydasını görmedim hala iştahsız
(195 puan) tarafından
Sizin bebeğinizde benimki gibi demek ki.Denemedigim şey kalmadı nerdeyse.Yemege alışsın diyorum yakın zamanda ise baslayabilirim.Boyle hiç bı bakıcı bakamaz:(
(594 puan) tarafından
Kuzum bak ben babannesine bıraktım dün işim vardı ben yokken yemiş.. eline tabi çizgifilm felan acmısta. Ama zorlamadan yemiş ama ben oldu mu yemiyor. Öyle olunca belkide yer
(195 puan) tarafından
Canım bende TV telefon asla derdim.Onlari açmama rağmen yok.Kaynanadamda annemde veremiyo.Herkes çok zor cocuk yemiyo vs diyo.Bilmiyorim artık ne yapacağımı.Verdigim ilaçlar balık yağları vs bı bilsen.Parka da götürdüm denedim olmadı .Artık zamwnq bıraktım.Kimi 2 yaşında kadar düzelir diyo.Su an 19 aylık :(
(594 puan) tarafından
Bizimde öyleydi işte kimse ne yedirebiliyor ne uyutuyordu. Ama ben olmadı mı mecburen uyuyor ve yiyor. Zorladı olsa birkere dene bak seni görmesin cocuk hic 2 3 saat yalnız bırak . Ben her zaman yapmam yapmasında 15 gün önce tasındık kaynanam baktı hem uyuttu hem yedirdi. Ha yedirdiği tek corba baska bişey degil ama olsun direk yutuyor ac kalmadı yani ben yokken.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 529 göst.
0 oy
5 cevap 383 göst.
2 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 351 göst.
4 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Syma30 (25 puan) tarafından soruldu