0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (2,020 puan) tarafından
Kizlar 2 aylikken oglumun yuzunde egzama vardi 5 gun kortizonlu krem kullandik gecti o gun bugundur hep nemlendiririm yüzünü suan 5 bucuk aylik 1 aydur yine var , alerjisi yok. Allah askina bu egzamanin caresi yok mu ya üzülüyorum artik sinir kat sayim tavan yapıyor bu duruma

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tekrar sür kremi bizde kullandık elhamdülillah kulağını çekmeyim geçti giti
tarafından
Markası ne kremin
(2,020 puan) tarafından
Hipokort canim
tarafından
Bizim doktorumuz advantan kortizon lu krem verdi 3 günde tertemiz oldu ve çok şükür birdaha çıkmadı
(2,020 puan) tarafından
Cok sukur canim,  tesekkur ederimm
tarafından
Bı deneyin isterseniz zaten kortizon lu kullanmışsiniz emin ol hemen sonuç görürsün
-Reklam-
0 oy
(3,822 puan) tarafından
1 2 yaşına kadar yok canım kızımın yüzünde vardı o geçti Allaha şükür ama vücudu bir oluyor bit geçiyor

Ben iki güne bir banyo yaptırıyorum mustelanın şampuanınu kullanıyorum sonra gergğn nemlendiriyorum bütün vücudunu bioderma atoderm intensive baume diye bir krem var onunla ama ne yaptıysam geçmiyor geri çıkıyor. 
(2,020 puan) tarafından
Kuzum valla kis ayı falan demeden bende 2 gunde bir banyo yaptiririm yaptirmasam bile hergun nemlendirici krem kullanirim, sadecw yüzünde ve karninda var yanik gibi duruyor  artik sinirim bozuluyor
(3,822 puan) tarafından
Sen onu bide bana sor ya tam geçti oh rahatım diyorum iki gün sonra geri çıkıyor
Hangi kremleri kullanıyorsun canım
(2,020 puan) tarafından
Hipokort krem kullandik 5 gun onu kullanica geciyor ama bırakınca cikiyor canim
Su ana kadar bepanthol hametan sebamed mustela kullandim bana misin demiyor
(3,822 puan) tarafından
Sen benim yazdığım kremi kullan en etkilisi o bir pahalı ama alabilirsen çok iyi
Kortizonlu olarak advanton m losyon var kızımın yüzünü o geçirdi 3 gün sabah akşam incecik sürcen doktorumuz vermişti
(2,020 puan) tarafından
Tamamcanim tesekkur ederim
0 oy
tarafından

imagebunu dene canım,hem bitkisel ve anında fayda gösteriyor

(2,020 puan) tarafından
Kuzum buju burda bir kere daha denk gelmiştim,  olmadi deneyim yaa pembeli olanii dimiii
tarafından
Evet benim kızın yanağında çıktı. Kortizonlu verdi doktor açıkçası kullanmak istemedim. Fazla kullanınca deriyi inceltiyor çünkü. Bende derin bir araştırma içine girdim ve bunu buldum. Eczanede hemen olmuyor arayıp depodan getiriyorlar. Doktora sordum kullan dedi bitkiseldir dedi. İnan ben bile sürüyorum kendime o kadar yağlı küçücük ama baya yetiyor.
(2,020 puan) tarafından
Tamam canim cok sago en kisa zamanda alacağım
0 oy
tarafından
Linola diye bi krem var süt ve yumurta alerjisi var bebeğimin onun için kullanıyorum egzama oluyo bizimde zaten bi araştır istersen 
(2,020 puan) tarafından
Tamamcanim tesekkurler
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Canm bnm kizmdada vardi buyudukce geciyor kalmafi smdi
(2,020 puan) tarafından
Insallah bizimde gecer kuzumm bigorsek cocugumun yuzunu sanki yanik gibi
(3,102 puan) tarafından
Bilirim canm benm kizmn cene alti gidigi oluyordu hep sanki acik yara gibi.buyudukxe gecti cok skur.sennde gecer allahn iznyle allahim dermansiz dertler vermesin.
(2,020 puan) tarafından
Amin canimm insallaah
0 oy
tarafından

image

canım bizimde 3.ayda oldu doktor bu kremi verdi her gün ılık duş aldır ince tabaka halinde sür dedi. Birde haftada 1 kere şampuanla yıka, sabun da kullanma dedi. 6 gün sonra 6.ayına girecek arada yanağında azıcık olur gibi oluyor geçiyor. 4.aydan sonra olursa alerji olabilir demişti. 
(2,020 puan) tarafından
Anladim canimm tesekkur ederim, alerji falan cikmadi umarim gecer bizimde

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 210 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 273 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Elif21 (2,633 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 236 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu