0 oy
415 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (23 puan) tarafından

image

Kızlar ne olursa olsun hayattan vazgeçmeye demez çocuklarımız için en azından sıkıca baglanalım hayata. Bugün arkadaşımı yıkarlarken onu öyle görmek beni çok etkiledi hala inanamıyorum. Bu kısa dünyada kalp kırmayalım hiç bişey için degmez sıkıca sarılalım birbirimize yaşadığımız zamanın kıymetini bilelim 

6 Cevaplar

+1 oy
(241 puan) tarafından
Çok doğru söylüyorsun ama  bazıları da kalplerini kıralım diye ellerinddn geleni yapıyorlar
-Reklam-
0 oy
(921 puan) tarafından

Hic bir sey icin değmez gidilicek yer belli :(

(23 puan) tarafından
Haklısın Allah herşeyi hayırlısını versin
0 oy
(12,269 puan) tarafından

Offf çok üzüldüm gerçekten :'(

Kız otopsi yapmışlar diyorsun nasıl yıkanırken gördün nasıl dayandin

(23 puan) tarafından
Canım zaten her yerini dikmişlerdi son kezde olsa görmem lazımdı inanın tertemizdi her yeri sanki ölüme hazırlanmış gibiydi. Diudagını ısırmış dişlerini sıkmıştı ne yaşadık acaba o an ah canım nasıl kıydın kendine
(12,269 puan) tarafından
Offfff yaaa Allah ailesine sabır versin inşallah
Oğlu ailesi ne durumdadır şimdi sende öyle babamı kaybettim
Bende gördüm yıkanmadan önce
O an görmek istiyor insan anlıyorum seni;(((
(23 puan) tarafından
Pgşu annem nerede nerede diyip duruyor eşi zaten bitki durumda söyleyecek hiç bişey bulamıyor agzı mühürlenmiş gibi
0 oy
(5,401 puan) tarafından
Başınız sağolsun ne oldu ki canım?
(23 puan) tarafından
Arkadaşımı kaybettim canım saol Allah razı olsun
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Ne olmuş canım pek anlayamadım ama
0 oy
tarafından
Hayata her zaman o gözle baktım hep öleceğim zaman pismanliklarim olsun istemediğim için hiç olmicak kişileri affettim annemi başta bırakıp gitmesine rağmen affettim gene beni rezil etti babamı affettim beni yaptıklarıyla rezil etti birkez ailem iyi yada ailem arkamda diyemedim halalrim bana yapmadıkları kalmadı ama gene affettim arkadaşlarımı affettim hep kötü oldum gorumcemi kaç kez affettim hep daha fazlasıyla geri döndü eşim anladi ama gene ben kötü oluyorum bisy yapınca biriyle konuşup dertlesiyorum sonra ihanete uğruyorum ama artık kimseyi affetmiyorum artık kimseye bir şans daha vermiyorum artık kim olursa olsun hayatımdan çıkarıyorum geride dönüp bakmıyorum ben bu hayata hep üzülmek acı çekmek kırmamak için kırılmak için gelmedim benimde duygularım var sonuçta 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 92 göst.
+1 oy
22 cevap 875 göst.
8 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Gamzeliwampir (2,933 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 234 göst.
+4 oy
24 cevap 866 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde nilanka (170 puan) tarafından soruldu

Kategoriler