0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (3,520 puan) tarafından
Kızçeler kemik vardı biraz onu kaynatıyorum et suyunu nasıl yapıyorsunuz iliğini filan nasıl çıkartabilirim nasıl yapıcaz hele bi yardımcı olun şu garip bacınıza ☺️

4 Cevaplar

0 oy
(136,254 puan) tarafından
Kiz allah seni h.k ne hakan diye okuyom ☺️
(3,520 puan) tarafından
Hahahah hakkındanın kısası kız ☺️
-Reklam-
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Hiç yapmadım canim
(3,520 puan) tarafından
Sağol canım bende ilk defa yapıcam bakalım
0 oy
(921 puan) tarafından
Direk dudukluye atiyorum bir guzel kaynatiyirum iligi neyi kendi cikiyor :)
(3,520 puan) tarafından
Düdüklüden korktuğum için, hiç almadım valla sobanın üstüne koydum :)
(921 puan) tarafından
He oda olur bak daha guzel yavas yavaş daha iyi verir kemiğin suyunu
(3,520 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(13,306 puan) tarafından
İlikli yeri olduğuna emin ol her kemik İlikli değil ben 6-8 saat kaynatıyorum en kısıkta ilikleri de kaşıkla veya çatalla ayırıp pay ediyorum kemik sularını porsiyonlarken
(3,520 puan) tarafından
Ya sağol canım bende sobanın üstüne koydum yavaş yavaş kaynıyor peki kemiğin suyunu hiç dökmüyorsun dimi canım
(13,306 puan) tarafından
İlk ocakta kaynatıp döküyorum ben ama eğer bir saati geçtiyse üstünden köpüğünü al canım o baya salmıştır suyunu
(3,520 puan) tarafından
Tamam canım sağol

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 135 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde sanalalemi (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.
24 Mart 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Kayab (783 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 266 göst.
12 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 286 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,520 puan) tarafından soruldu

413,016 soru

12,434,515 cevap

45,776 kullanıcı

Kategoriler

...