0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (86 puan) tarafından
Kızlar 11 aylık kızım var kasik maması almak istiyorum bu gece felan yatmadan vermek için sabahları kahvaltı için felan daha hiç almadım da öneri istiyorum 

1 cevap

0 oy
tarafından
Hero baby nin kaşık mamasını kullanıyorum çok güzel çok memnunuz gece yatmadan bir saat önceden yediriyorum ben günde sadece 1 defa veriyorum o da gece yatmadan önce diğer günler çorba pırasa evde ne yapmışsam onu veriyorum sütlü ballı irmikli, gecem , peynirli pekmezli her çeşidini veriyorum bir sıkıntı yaşamadık çok şükür kızım 14 aylık
(86 puan) tarafından
Kuzum ben hiç almadım kızım biberon da almıyor geceleri irmik ile meyve püresi yapıp veriyorum gündüz kahvaltıya yumurta haşlaması ev peyniri ekmek felan karıştırıp veriyorum günlükte çeşit çorba yaparım ama artık değişik şeyler vermek istiyorum bimde ari mama felan oluyor onlar nasıl acaba canım birde bu mamaları biberonla vermiyoruz demi
tarafından
Arı mama ve hipp  denedim çok kötü tadı alma ama yine bilemem belki bebeğin sever benim kızım hero baby den başka mama sevmedi biberon ile de verebilirsin canım kıvamına ayarlayip
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 204 göst.
18 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berivan ada (55 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 153 göst.
23 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 62 göst.
0 oy
4 cevap 158 göst.

Kategoriler

1,441,453 soru

23,693,777 cevap

311,180 kullanıcı

...