0 oy
219 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Durup durup geçmişi acıyo annem canımı sıkmakdan başka birşey yapmiyo bir buçuk sene oldu evleneli torununu 3 günlükken görmüştü daha da göremedi 1 yaşında şimdi bensiz büyüdü hakkım helal degil sana diyor beni bırakıp gittin diyo evde çalışan yokvpara getiren yok ya tursumu kuracakti herhal eninde sonunda evlenecektm tabi ya tm kocası yok tek başına iki kardeşimle geçinmek zor ama ben de yuvamı kurdum çoluk çocuğa karistim sonucda neden böyle davraniyo anlamiyom ya bir anne neden evladının mutluluğunu istemezki 

2 Cevaplar

0 oy
(13,033 puan) tarafından
Tuhaf bir durum yuva kurdun diye mutlu olması azım Ken 

Sorunları mı var acaba 
tarafından
Evde maddi sıkıntı çekiyor işde doğru düzgün calisamiyo iki tane üvey kardeşim var yanında er calismasa para nerden gelecek
-Reklam-
0 oy
tarafından
canim bende anlamis degilim ama bazi anneler istiyorki ben ne istersem onu yapsin ama oyle bir dunya yok bende isterim beri kolem olsun. sozlerine takilma onu da oyle kabullen herkesin duasi kabul olacak diye bir kaide yok. gormediyse illaki keyfinden gitmemezlik etmedin sonucta bir sebep var takilma canim yapacak birsey yok ne dersen de anlatamazsin
tarafından
Canım ister istemez canım sıkılıyor ve çok takıyorum kabullenemedi  evlenmemizi bir türlü 1 buçuk sene oldu ya  ve bende canım sıkkın olduğu için eşimle paylaşıyorum bu durumu içimi ona döküyom onunda canını sıktım yanlış mı haptim bilmiyom napim yoksa patlarim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 346 göst.
26 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bi garip kul (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 98 göst.
26 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ankakus_1 (494 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 219 göst.
24 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hiranurmiranalp. (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
24 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hiranurmiranalp. (35 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,711 soru

24,481,257 cevap

356,839 kullanıcı

...