0 oy
366 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından
Kizlar esim aslinda cok iyi biriydi kendi aramizda hicbir sorunumuz yok ama evlendik evleneli ailesi yüzünden her haftamiz kavgali ve gitgide gaddarlasti. Benim annem babam ve dedem babannm boşanmış her kavgada bunu yüzüme vurur ailemi kınar beni aşağılar, agladigimda agla agla sen daha cok aglarsin der bende ona birgunde sen benim önümde boyle aglcksn dedm güldü gecti . Cidden merak ediyorum biz unutsak bile kader unutmuyor degil mi ? Herkes yasattgini yaşıyor mu veya kinadigi basina geliyor mu... cok uzgunum evimde huzur birakmadilar adam bambaska biri oldu.....

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap

Sen unutursun, ben unuturum, dağ unutur, taş unutur ama Allah unutmaz. Ve kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. 

-Reklam-
0 oy
(3,743 puan) tarafından
Kınadığın  şey başına gelmeden ölmez kimse canım merak etme 
0 oy
(4,151 puan) tarafından
Kader deil ama Allah unutmaz canm merak etme. Bnde esime soyledim oylee. Vee yanimaa geldii ahin tuttu demistii. Beklee sen sadece
(88 puan) tarafından
Hicbisey düzelmeyecek gibi gözü hic açılmayacak gibi
(4,151 puan) tarafından
Sen hic merak etmee gec oluyoo ama aciliyoo. Bak bn 10 yillik evliyim iki senedir yanmdaaa bni savunurr. Geri kalan yillar kabus ve husran
0 oy
(52,047 puan) tarafından
ilahi adalet var canim bazen Allah bize gösteriyor bazende oh iyi oldu demeyelim diye gostermiyo
(88 puan) tarafından
Kim bana kotuluk yaptıysa dört dörtlük yaşıyo asla bisey olmuyo herkesin yaptığı yanına kaliyor resmen ...
(52,047 puan) tarafından
bilemezsin dört duvar arasinda ne yasadigini yada simdi hemdn çıkacak diye bisey yok belki on sene sonra ama mutlaka cikiyo
0 oy
(88 puan) tarafından
Sorun şu annesi beni sevmiyor istemiyor muhatap olmuyor nisanlilik dönemin de 7 ay boyunca bayramlarda bile evime gelmedi.  Esimde suan her haftasonu gidip orda kalalim istiyor bende bana yapılanları ne cabuk unuttn istemiyorm diyorm tamam gelme tek giderm diyor ama bana cok satasiyor sanki ben onlara layik dglm diye kendi beni götürmüyor gibi muamele yapiyor surekli onlari övüp beni gömüyor...
tarafından
Sende ona seni ben almasaydim seni kim alacaktı de oda sana karşılık verirse ben kadinim delikli taş yerde durmaz de
0 oy
tarafından
Yaşar canım Rabbim göstermez kimseye o ayrı yoksa kimse yaşattığını yaşamadan kınadığını yaşamadan çekip girmez bu dünyadan 
0 oy
tarafından
Evt herkes yaptgni yasiyor ve cok ornekler var cevremde yakinlarimda beni kinayanlarin veya benle ugrasanlarin basna geldi 
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Kınadıgın şey başına gelmeden ölmezmiş ilahi adalet var
0 oy
tarafından

Rabbim büyük rabbim herkes yaşattığını yaşıyor inan buna bana edenler bı şekilde çekiyor şimdi

0 oy
(826 puan) tarafından
Yaşar tabiiki yaşamasada cehennem kimler için var? Bırak keyfini sürsün sen Allaha sığın ben hep öyıenyaparım bana birisi kötülüj yaptımı hemen cehennemde yanmasını hayal ediyorum gülüp geçiyorum.  Bizi hep dışlayanlar çoçukken büyüdük bize muhtaç oldular bize kötü günler yaşadanlar şimdi kötü günler yaşıyor canım. İnan bana ben Allahıma hevale ederim gerisini düşünmem bile
0 oy
(337 puan) tarafından
Kınadığını yasamadan ölmez ah kul hakkı herkes görmez ALLAH görür 
0 oy
(3,800 puan) tarafından
Yaşar yaşıyorda zaten er yada geç . Kendimden örnek verim. Ilk çocuğumda tek çocuk sahibiyim başka yapmam asla diyodum. Bi komşu vardı 4 çocuklu.  Son ikisi peşpeşe oldu. Kinama değilde benim kisi ne bilim büyük konuştum biraz boburlendim belkide Allah affetsin bende tek onlarda çok diye. Şimdi 4 tane çocuğum var son ikisi ard arda oldu .
0 oy
(707 puan) tarafından
Ailenizin bu durumu yaşamış olması sizin suçunuz değil ki sizi sorumlu tutar gibi konuşuyor.size psikolojik baskı kuruyor sadece.eşiniz tedavi olmalı.galiba kendi iç dünyasında sorunları var 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 179 göst.
10 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eslem1122 (23 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 460 göst.
22 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 379 göst.
7 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Halime cengiz (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 366 göst.