Dün kavga ettik sabah oldu iyiydik siniri geçmiş birşey olmamış gibi yedik içtik güldük hah bugün düzeldik dedim yemegi alt katta kaynanamda yedik çay fasli geldi oğlumda bayadir yikanmiyodu esimde ben çıkar sobayı yakar suyu koyarım dedi annesine yardım et hadi torununu sen yıka da görelim bugün dedi oda yikarim tamam dedi bende sen çay ic dedim eşime ben yakarım sobayı suyu koyarım oda ben yakayım dedi kaynanamda yaksın gelin yakamiyomu dedi oğlumu aldım gittim sobayı yaktım ileri geri oğlum yürüyo odaları dolanıp geliyor derken düştuv dengesini kaybedip kut diye ses geldi alni şişti baya ama baya sesli idi gittim sesi soluğu gitti salladim sakinleştirdim emdirdim eşim geldi laf dedi dursaydin ben yakcaktim sobayı ciktimda *** vardida gittin sobayı yaktın noldu çocuğu alıp gitmesen bu olmucak ti bir arada vurdu böyle alnını dedi bende çocuk bu düşer gene olabilir dedim kızma dedim git surdan dedi tonlarca laf saydı kaynana geldi oğlumu yikamak için oda çocuk bakıyor kardeşinin hep onunda düştünu çocuk bu düşe kalka büyür diyen kadın gündüz ben baktım düşurmedim bir çocuğu düşürdünuzmu dedi bende alındım hep kaçtır benim yanımda oluyor üç kere düştu alnı şişti ben kötü bir annemiyim koruyup kollamiyommu ya onun sesi gitti canı yandı o an ben çok kötü oldum canı yansa önce ben üzülürüm