0 oy
974 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

bunun yanında günde 2 litre su içelim Pazatesi başlayalım 

11 Cevaplar

0 oy
(2,539 puan) tarafından

Okurken yoruldum :D

-Reklam-
0 oy
tarafından
Diyet yapınca sanki insan daha çok yiyor gibi XD
tarafından
Kalorileri düşük ama o yüzden kilo verirsin
0 oy
(1,157 puan) tarafından

Ben 1 ay olucak 22sinde bu sekilde besleniyorum nerdeyse suan 7 kilo verdim arti bide yaninda spor yapiyorum :) 1 haftada 3 kilo gitmisti basladigimda ama odemdi yagdan sonra gitmeye basladi 

tarafından
Helal olsun azmini tebrik ediyorum darısı başıma 66 kiloyum 1.65 boyundayım 5 kilo gitse yeterli
(1,157 puan) tarafından
Tesekkur ederim benimde hedefim 65 olmak bakalim benim boyum 1.59 kisa oldugu icin birde 83le basladim insallah 65e dusucem pes etmeden devam edicem :) verirsin sende dedigim gibi 1 haftada 3 kilo garanti gidiyor sporda yaparsan dahada gider ben spora 2. Haftamda baslamistim baktim kilolar gidince dedim yardimci olayim daha hizli gitsin diye :D
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Bunlar şok diyetler canim malesef sağlıksız 4 kilo verirsiniz 8 kilo olarak geri alirsiniz
(677 puan) tarafından
Şok diyet degil cnn bu aralıklı oruç diye geçiyor artık diyetisyenler bunu veriyor
(7,619 puan) tarafından
7 günde 4 kilo sağlıklı değil canım ben bunu bilirim söylerim tabi ki size kalmış
Biliyorum ünlüler felan da ediyor bu diyetleri ama diyetisyen eşliğinde öncesinde onlara uygun program çıkarılıyor ve tahlilleri kontrol ediliyor
(677 puan) tarafından
Bnm diyetisyenimde buna benzer verdi cnm o yüzden dedim şok diyet degil diye.
(7,619 puan) tarafından
Sonrasinda geri alınıyor koruma yapmayinca bende cok haşir neşirim bu konulara:))
(677 puan) tarafından
Bakalim nasil olacak her hafta değiştirecek bnm diyeti ;) tartı sonuçlarına göre.ben mesela hurma yogurt diyeti yaptım şok diyet ama verdiğim kiloları almadım hiç
(7,619 puan) tarafından
Ne güzel
0 oy
tarafından
Posta yazayım üste dursun faydalanan olur belki benim işime yaramıyor 
0 oy
(136,646 puan) tarafından

Okuyamadim bile :blink:

0 oy
(778 puan) tarafından
Bu diyet çok kolay ve hiç zorlamıyor insanı.kesinlikle yapılınca güzel sonuçlar veriyor
0 oy
tarafından
emziren anneler icin de geçerli mi 
0 oy
(677 puan) tarafından
Bende Perşembe yeni diyetisyene başladım bnm bir haftalık listemde böyle.birde odem atıcı corba tarifi var gitmeden iki gün önce onu icicem.aralikli oruç diyeti diye geçiyor gunde 1 saat spor yapıyorum bende
0 oy
tarafından
Bu sekilde birden kilo vermek sarkmalara ve kastan kaybetmeye neden olur canim.

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 174 göst.
0 oy
9 cevap 494 göst.
15 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Askercocugum (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 364 göst.
29 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
26 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 52pecmr (99 puan) tarafından soruldu

413,273 soru

12,443,129 cevap

46,062 kullanıcı

Kategoriler

...