0 oy
1,330 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından
Aksam bir program da adamlara anneniz mi esiniz mi dediler esim izlerken kendi kendine kıyaslandığı şeye bak tabi ki anne dedi bende duydum cok bozuldum tabi ki anne baskadir ama insan der ki ikiniz ayni yada ikinizide cok falan der ay bilmiyorum icime cok oturdu kizlar

65 Cevaplar

0 oy
(1,908 puan) tarafından
Tabiki annesini sevicek senin sevginle anne.sevgisi farklı bence soru çok saçma olmus
-Reklam-
0 oy
(389 puan) tarafından
Eşim ailesinden zamanında çok darbe yediği için sağolsun beni daha çok sever ve tutar ailesi evle birlik gel dedi eşim dedi hayır seni tanıyorum sen benim eşime çok çektirirsin dedi gerçekten haklı çıktı biz Bursa'ya taşınmadan önce oraya geçtik 1 ay kalıp Bursa'ya gecivektik ertesi sabahı kaynanam elbiselrimle beraber çıplak ayakla beni dışarı attı 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Yanii darılmamak gerek soruda saçmaymış bir çocuğa anneni mi yoksa babanı mı daha çok seviyorsun sorusuyla başa baş yarışır ananında eşinde yeri ayrıdır
0 oy
(615 puan) tarafından
Bence kulvarlar farklı ya. Anne sevgisi ve eş sevgisi nasıl kıyaslanır ki
0 oy
(747 puan) tarafından
Sevgi  konusunu bilmiyorum ama.Öncelik annesi olur sanırım anne bir tanedir bulunmaz çünkü.İlk duyunca bende kırılmıştım önce annr sonra sen demişti bende ona dedim ki benim karnımdakide erkek doğunca önce seni değil beni seçicek sustu kocişim :)
0 oy
tarafından

Canim aslinda bozulcak bisey yok ornegin oglun varsa cok iyi anlarsin. Sen binbir emekle buyutuyosun yani cektiklerini bi sen bilirsin bide Allah hakki odenmez Annelerin ama a5

Saygi gostermek lazim oyle soyledi diye seni sevmedigi anlamina gelmez. Bende sana sorayim esin mi annen mi
0 oy
(13,620 puan) tarafından
Tabiki annesini daha çok seviyor olması gereken de bu zaten eşimi diyen yalan söyler bana göre bu benim fikrim canım
0 oy
tarafından
Eşime en çok kimi seviyorsun diye sıralama yapmasını istedim o da ilk sırada kızımızı ikici sırada benim olduğumu söylemişti ne kadar doğru bilmiyorum ama ❤️
0 oy
(73 puan) tarafından
Vala ne sorarım nede gördümde kendimi üzerim sonucu çok iyi bildim için salliyorm 
0 oy
(502 puan) tarafından
Bence esin yanlis cunle kurmus. İkisi cok farkli ya sen ben kocami daha cok seviyorum annemden diyebilirr misin hayir. Bosver sacmalamis
0 oy
(612 puan) tarafından
Valla bana beni diyor. Ama cidden öyle bir tabloda kalsa annesini seçer. Ben de olsam öyle yaparım. Çünkü evet eşim dünyam herşeyim ama annem annem işte.. 
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Bu kıyaslamadan hiç hoşlanmıyorum hiç bir erkek annesini eşi gibi eşini de anne gibi sevemez ikisi de çok farklı bir sevgidir yerini hic birşey dolduramaz
0 oy
tarafından
Tartışmasız ANNE cunku benim annemin yerini kimse tutamaz onunda öyle olmalı...
0 oy
(617 puan) tarafından
Aynı soruyu sen kendine bir sorsan kim derdin sence ben annem derdim esimi bilemem ama eş koca bulunuyor ama anne ,baba bulunmuyor ailemin yerini hiç  kimse tutamaz evlat hariç canım 
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Bilemedim ama annesini seçer diye düşünüyorum 
0 oy
(492 puan) tarafından
Bence anne bir tik üstte olur bağlılığı düşkünlüğü ese olmalı tabiki ama bana sorsan bende anne derim 
0 oy
(4,099 puan) tarafından
Cevap olarak ne der bilmiyorm ama annesini seçmesni isterm 
0 oy
tarafından

İkimizin yeri farklı

Anne yerı farklı karı yeri farklı 
Bu biz kadınlarda da aynıdır 
0 oy
tarafından
Sana sorsalar aynı soruyu eşini mi söyleyeceksin? 
0 oy
(679 puan) tarafından
Bence kiyaslamak cok sacma anne sevgisi baska es sevgisi baska 

İlgili sorular

0 oy
67 cevap 1,293 göst.
22 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 763 göst.
0 oy
20 cevap 471 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
77 cevap 812 göst.
13 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sumeyyesumeyye (11 puan) tarafından soruldu

413,441 soru

12,447,012 cevap

46,177 kullanıcı

Kategoriler

...