0 oy
635 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (49 puan) tarafından
Kizlar kaynananız 3 aylık bebeğinizi sizin evde rahat sevemiyorum her hafta 1 gün bana bırakın benim evimde dursun derse bırakır misiniz ? ( gün aşırı da size geliyor olsa )

31 Cevaplar

+4 oy
tarafından

Asla bırakmam.  Gün aşırı gelmesinede izin vermem her gün onu goreceksem evimin ayrı olmasının ne anlamı kaldı. Hepsinin canı cehenneme

tarafından
Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün.
tarafından
Amin  cnm rabbim gülmeden ayırmasın inşallah
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Gelmese de bırakmam gelse de bırakmam napcakmış neyini rhat sevemiyomuş bebek bu 2 koklicak sonra zaten ya emcek ya uyicak. Bırakma burda sev de. Alışmasın senden ayrı. 
0 oy
tarafından
Tabikide hayır öyle şey mi olur
0 oy
(1,936 puan) tarafından
Asla kbırakmam hem daha küçük ve ben babaanne anneanne de olsa bırakma taraftarı değilim 
0 oy
tarafından
Bırakmam tabii ki
0 oy
tarafından
Bırakmam çok istiyorsa gelir gözümün önünde sever .
0 oy
tarafından
Yok ya bırakman 
0 oy
(6,849 puan) tarafından

Kiz el kdr bebe yani gerci büyükte olsa birakmam.

Acaba rahat sevemiyorum derken evinde napicak terbiyesiz
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Hayır bırakmam rahat sevemeyiversin. Kendi koltuğunda olmayınca rahat sevilmiyor muymuş neyin kafası bu ya. 
0 oy
(32 puan) tarafından
Birakmam cok istiyorsa eğer getiririm gozumun onunde sevcekse sevsin
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Bırakmam tabiki ... 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
1 yaş dln olsa belki kalmaya değil ama 2-3 saat birakabilirdim yada en fazla sbhtan akşama ama 3 ay kız minicik
0 oy
tarafından
Hayir benik olmadigim yerde cocugumun da isi yok boyle dese aklima cok degsiik seyler gelir 
0 oy
(707 puan) tarafından
Şuan küçük ama biraz büyüyünce bırakabilirsin anane babane öcü değil.zarar vermezler korkmayın.şöule düşünün çocuk öndeyken size dinlenme fırsatı olur ayrıca çocuk alışmalı ki işiniz olup tek gitmek gerektiğinde çocuğunuz size çok bağımlı olmamış olur.biraz güvenin okula nasıl göndereceksiniz 
0 oy
(679 puan) tarafından
Birakmam 3 aylik cocugun nesini rahat sevecek 
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Rahat sevmek istiyor san kendine bı çocuk daha yap derim çocuğu vs tek bırakmam göndermem de geliyor ise evimde sevsin rahat sevemiyor sa çocuk siz yokken nasıl sever aklımda deli sorular 
0 oy
(54,507 puan) tarafından
rahat edemedigi neymis acaba değil 3 aylik 3 yaşındayken bile birakam
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Ayyy yok artik. Ne garip insanlar varmış. Burası olmasa kendim gibi saniyorum hala herkesi
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Tabiki severler sonucta onlarin ogullarininda cocugu ama asla birakmam ne ederler cocuga belli degil ayrica niye birakcam cocugu seviuorlar iste daha ne diye birakayimm 
0 oy
(890 puan) tarafından
Birakmam kusura bakmasin sevcekse gelsin evime sevsin gün aşırı gelmesinede bi anlam veremedim..

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,934 soru

24,393,628 cevap

349,496 kullanıcı

...