Kızlar bugün zeynep kamil hastanesi ne kontrole gittim randevu bulamadigim için belki sıra ile alırlar diye gittim ama nafile. Daha sonra birden baş ağrısı, göz kararması, elde uyuşma şikayeti ile lutfi kırdar hastanesinde acile girdim. Kan idrar tahlil i verdim kadin doğuma yönlendirdiler doktor aşağıdan bakacaktı ama canım çok acıdı hafiften doktoru ittirdim bağırdım. Böyle yaparsan normal doğumu nasıl yapacaksın bizim hastanede alttan bakılıyor bandırmazsan başka hastaneye git daha 1 parmağımı bile sokmadim böyle yapmaya devam edersen imza at git dedi. Tamam dedim imza attım nst ye bağladılar bebegin kalp atışı yükseldi diyerek serum taktılar sonra gelip bebeğin tekmeleri ymiş seni hangi doktor gönderdiyse ona git dediler. Doğru düzgün birşey bile söylemediler affedersiniz ama ** gibi azarladilar. Esim kaç defa sordu durumumu 5 dk sonra çıkıyor deyip gecistirmisler sesini duydum eşime söyler mısınız merak etmiştir dedim tamam dediler söylememişler yalancılar. Ne yapacağım hangi hastanede doguracagim bilmiyorum esim de bir yandan sıkıştırıyor bir hastane beğenmedin diye ☹ Kızlar birde aşağısı çok acıyor yürürken zorlaniyorum normal mi?
1,493,587 soru
24,402,766 cevap
350,280 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın