Kizlar esleriniz horluyo mu? Benimki suan cok pis horluyo ve onun yznden yatamiyom:((((
valla ben bile horluyorum :)
Benim kız uyumuyor bu gece afakanlar gelmek üzere :@@
Benim eşimde öyle horlama die onu dürtmekten bi hal olurum benim huyumda pek ii deil cıt duysam uyanırm
Senfoni orkestrası mübarek durtmeye de kıyamıyorum opunce susuyo .d
Bnm herif horlamaz bu aralar grip arada tıkanıyor uyandırıyorm nefes al diye :))
Benim esim degilde ben horluyorum :D
Kucukkende annem sikayetciydi bu durumda doktora goturdu :D doktora 'cok horluyor' dedi. Doktorda 'sen benim gozlerime bak kac zamandir uykusuzum benimde esim horluyor' demisti :D haha ayy o aklima geldi simdi
Kizlar horultuya kurban olayim vallahi esim sabaha kadr sislerini o kadar sesli gicirdatiyor ki tug mug kalmiyor kalkmayan :)
Ben kendm horluyorum :D
Ay hiç sorma aşırı derece zaten hamile olduğumdan beri seslere karşı çok sinirleniyorum öyle böyle değil tahammülüm yok yani dürtmekten eşimi susar die sabah oluyor zaten oda napsin çok yoruluyor bütün gün ayakta ama bende rahatsız oluyorum bana diyor ben horlamam hayatta kaç kere video çektim dioki kandırma sen yapıyon ordan =)))) kabul etmiyor gülüyor
Ay bi ara ben horluyodum calistigm zamanlarda :) esim horlamaz. 2 gundur oksururken ben uyutmuyorum onu kiyamam
Bebek gibi kıpırdamadan sessizce uyur hic horladigina sahit olmadim yillardir.
403,686 soru
12,094,293 cevap
36,389 kullanıcı