Canim sıkılıyor bi odaya tikilip kaldim sabahtan beri esimlede konusmuyorum bari biras sohbet edelim cok bunaldim
Bnde esimle ugrasiom bni deli edio
Geldimi yüssüz misafirin
Uzandım koltuga TV izliyorum mutfak beni bekliyor toplanacak kalkmaya eriniyorum
Boya yapıyrm kitap okuyorum çay demleyeceğim iş bitmez:)
Kızımı uyutüm eşimde uyudu bnde kahve içiyorum
Göktaşı yağmurunu izlemek için bahçeye kurulduk :) Şehir ışıklarından uzakta, yüksekçe bir yerde yaşıyorsanız rahatlıkla izleyebilirsiniz :)
Aynı bende eşimle konuşmuyorum kaldım odada kesinlikle baş başa bişi yapamıyoruz evimiz dublex kaynanam ve gorumcenle oturuyoruz üst kattakik onlar sürekli birlikde TV izliyoruz oturuyoruz bugün eşim yemek yapicakti kalktım birlikde yapalım diye hemen gorumcem geldi yok onu öyle yapalım abi bunu böyle bıraktım çıktım bugün yürüyüş yapalım dedim eşime TV başında durduk yapamadık en son aşağıya indim peşime geldi bişi mi oldu neden kızgınsin ben mi bişi yaptım diyo yok bişi diyorum ben seni tanırim diyo en son dedim böyle böyle baş başa hiç bı işimiz yok bizim hadi bişi yapalım diyorum eşime yukarı çıkıyoruz annesine diyo bugün hep beraber bunu yapalım diye kalıyorum öyle kalalım aşağıda yukarı cikmiyalum diyorum yok diyo yarım saat çıkar ineriz o yarım saat hiç yarim saatte kalmıyor bende bunları dedim sakın sakin ağladım hatta hamileyim zaten psikolojim değişik eşimi istiyorum yanımda baş başa bisiler yapalım diyorum o da olmuyor bunları diyince o da üzülüyo napicam bilmiyorum valla uzun oldu kusura bakmayın kızlar
Bende dugündeyim benm kiz içimde ya oynuyor muzige ritim tutuyor yada korkuyor yetr artk die tepiniyor ;))
Annemlerdeyim canim bende komsumuzun nisani var oraya bakiyoruz ☺
şu saatten sinirlenmeye başladım acaba yine 12 buçuk 1 de mi gelecek eve diye eşim of
Kizimi uyuttum oglumla cizgifilim bkioruz sen npyosun
1,492,393 soru
24,385,158 cevap
348,972 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın