0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhabalar. 22 yaşındayım. 2.5 yasinda oglum var. ve geçen hafta çarşamba günü ikinci doğumunu yaptım allahà çok sukur. 170 Cm boyundayim. 80 ile hamile kaldım. 92 ile doğuma girdim. Daha bugün tartildim. 85 olmuşum. 

Emziriyorum.

Nasıl zayiflarim ? Etkili denenmis yorumlar istiyorum :D

Bacak popo falan yok. Sadece göbek ve üst taraf var. Nasıl zayiflArım?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Korse takabilirsin egzersiz yapabilirsin klasik ekmek şeker tuz hamur işlerini bırakırsan güzel kilo verirsin canim
tarafından
Öyle de cnm süt olsun diye Ha bire yiyorum :D genellikle şekerli şeyler falan :)
tarafından
Canım işte süt olsun diye malesef şekerli besinler çok kilo yapar mesela hurma yiyebilirsin çok tatlı cektiginde hem sütte yapar yemeklerini ekmeksiz yiyebilirsin
tarafından
Aslında çok dengesiz besleniyorum. Yemek yiyemiyorum pek. Atıştırmalık çok yiyorum.
-Reklam-
0 oy
(16,087 puan) tarafından
Bol bol corba ve su ic aciktikca meyve ye kuruyemis ye hamurisi kizartma ekmek makarna pilav tuketme. Gor bak nasil gidiyor daha yeni dogum yapmissin hemen verirsin
tarafından
Ay inşallah cnm ya :( teşekkür ederim yorumun için :* :) :*
0 oy
tarafından
Kilo yapacak şeyleri yemeyince sütte olmuyor malesef o yüzden ek gıdaya geçene kadar diyet yapamıyorum 
0 oy
(187,396 puan) tarafından
Dessstuuurrr dur leen lohusalik bi gitsin hele acele etmee
tarafından
Kız oyle deme :( ilk oglumdan kalma göbeğim kaldı. Kötü görünüyor. Daha yaşım kaç başım kaç Got göbek kaldı :D

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 122 göst.
2 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 204 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde Dilara16 (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 428 göst.
19 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde NSBAYDAR (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 233 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (817 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,016 soru

24,663,728 cevap

366,870 kullanıcı

...