0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (1,698 puan) tarafından

Kizlar hani diyorlar ya kedi ve kopeklere kendi mamalarından baska bisey kesinlikle yedirilmememli

Yav kizlar eskiden mamami var bu hayvanlar kaç asirdir yasiyor hep mamami verdi magarada yasayan ilk cag insanlari:ermm: 

Mesesa gorumcem besliyor normal yemek veriyor

Biz kucukken beslerdik hep yemekdokerdik yerlerdi eger oyle biaey olsaydi dunyada kedi kopek kalmazdi

Bu konu hakkında  bilgi istiyorum 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben senelerce kedi baktım evde keza köpek baktım sadece mama tabiki verilmez yazık günah içleri kuruyor ben herşeydende verirdim valla herşeyde yerlerdi mamada verirdim 
(1,698 puan) tarafından
Cnm kedi sahiplenecektim kadin ohhhooo neler saydi yok yemek asla ama asla vermiceksiniz 5 -  6 liralik mama asla vermiceksiniz kaliteli mama vereceksiniz yemek verirseniz bagirsaklari patlar falan filan
tarafından
Abartmış oda yani kendisi yemek vermediği için bilgi sahibide değilmiş açıkçası yıllardır baktım mama dışında her yemegide verdim kedilerime ve çok severlerdi yemek yemeyi mamayı öyle istahli yemediler  ⊂(◉‿◉)つ
-Reklam-
0 oy
(1,936 puan) tarafından
Kim diyor kendi mamasındam başka vermeyin diye benim veterinerim ev yemeğini daha fazla öneriyor ha kedim yemiyor orası ayrı ama ev yemeği de yiyebilirler
(1,698 puan) tarafından
Cnm kedi sahiplenecektim kadin ohhhooo neler saydi yok yemek asla ama asla vermiceksiniz 5 -  6 liralik mama asla vermiceksiniz kaliteli mama vereceksiniz yemek verirseniz bagirsaklari patlar falan filan
(1,936 puan) tarafından
Saçmalama benim kedim var 5 yıldır benimle yemekte yedi onun yavrusu var o her seyi yer ustelik ama ona hiç bişey olmadı mamaını ben orta kalitelide alıyorum ama gayet sağlıklı
0 oy
tarafından
Bu sokaktaki kedilere kim mama veriyor 
0 oy
(946 puan) tarafından
Teyzem bir sürü sokak kedisine bakıyor, ve genelde kasaptan tavuk etleri alıyor mesela onları haşlıyo suyuna ekmek Doğruyor veriyor. Bizim iki köpeğiniz var, onlara da her zaman kuru mama vermiyoruz suyuna ekmek doğruyoruz, hatta bir köpeğimiz kızarmış ekmeği çok seviyor :) yani her şeyden verilmesi daha iyi bence de. 
0 oy
tarafından
Tuvaleti kokuyor diye vermeyin diyorlar canım 
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Ev yemeklerinden yerlerse ömürleri daha kısa olup tüy dökmeleri fazlalaşıyor canım. Mama yerine erkenden ek gıdaya başlamak gibi düşünebilirsin. Sokak kedileri genelde 2 yaşını görmüyor zaten. 
0 oy
(8,061 puan) tarafından

Valla canım biz hep tavuk alıyorduk baktık ona para yetismicek aylık baya gidiyordu mama almaya başladık kedilerde yiyor köpeklerde aynı mamayı baya da gidiyor çantada da taşınabiliyor biraz alıyorum yanıma yolda görünce veriyorum tavuk öyle olmuyordu 

image

(1,698 puan) tarafından
Yetiyor mu peki cnm gunde kac ogun ve her ogundw  ne kadar yiyor
(8,061 puan) tarafından
Ben sokak hayvanlarına veriyorum canım evde bir dostum yok malesef ☹ kapımın önündeki kaba hergün döküyorum
(1,698 puan) tarafından
Kiz bende almiyordum eve oglum kucuk diye gecen biedi gordu bi kahkaha atiyor gormen lazim 22 aylik oldu hem hayvan sevgisini asilamis olurum diye dusunuyorum
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Cins kırma laboratuvar hayvanı bunlar kuzum tepsi tekir değil hassaslar. 
(1,698 puan) tarafından
Ayy su yuzu yuvalrak cok tatli olanlar mi laboratuar hayvani:(
(13,313 puan) tarafından
Brirthis shortheir İran kedisi falan hep laboratuvar canım.
(13,313 puan) tarafından
Bizimki mesela tekir İran kırması tavuğa balığa çıldırıyor doktor vermeyeceksiniz dedi ama veriyoruz
(1,698 puan) tarafından
Ayy onlardan iste demek oyle haa tanesini 2500 tl ye satiyorlar:(
(13,313 puan) tarafından
Evet bir de ithalat yapıyorlar yurt dışından
0 oy
tarafından
Sadece mama verilmez saçma bence 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 264 göst.
26 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 186 göst.
18 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 204 göst.
9 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,994 soru

24,394,488 cevap

349,608 kullanıcı

...