Genel olarak konuşmuyorum öyle olanlara söylüyorum post açıyorlar soru soruyorlar insan gbi yaziyoz cevap olarak bir dovmedikleri kalıyor evde sinirleniyolar ellam yada eşleri dinlemiyor umursamiyolar burada baş kesiyorlar çok güzel naif temiz yada çok tatlı kişilerde gördüm birde boylelirini acaba insanlara öyle yapınca egolarımi tatmin oluyor birde sürekli tele bakıp lincleyecek post arayanlar var kız bacım niye böyle yaparsınız sigamadik mi yalancı Dünya ya
Aynen cnm haklisin
Ayyy canım benim ya hislerime tercüman oldunuz. Gerçekten benim çok normal yazdığım şeye çok kırıcı cevap verenler oluyor oysaki ben de kelimelerimi seçerek konuşan birisiyim...kimseyi kırmadan ve polemiğe girmeden insan gibi konuşmaya çalışıyorum. İnsanlar kavgaya çok hazır ve nazır beklemedeler ben sana diyim
Türlü türlü insan var boşuna demiyorlar kibar olmak her zaman en iyisi bazıları gerçekten linç yiyince üzülüyorlar
Evet maalesef hiç bir taraf tutmadan fikir belirtince bile linç peşine düşüyorlar ne diyelim Her insan farklı işte
1,493,622 soru
24,403,397 cevap
350,307 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın