0 oy
216 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (655 puan) tarafından

Anneme can sıkıntısindan biraz da kendime bakmamaktan sanırım hasta oldum 

Dün yatmadan birden başladı burun akıntım o kadar çok burjum aktı tikandi ki dusunun sabaha kadar uyuyamadım o derece neyse 

Sabah oldu bu sefer de burun akıntım devam ediyor ek olarak ta miğde bulantım ve baş ağrım eşlik etti ama sesim filan gitti belli ki grip olmuşum sesimden belli yani 

Az önce sim geldi hastaneye gittik direk covid testi yaptılar hamileyim birde hic ilaç yapmadan geri gönderdiler evdeyim su anda kendi kendimi tedavi ediyorum 

Test sonucu ne zaman çıkar 

Her basım basım ağrıyor diyene covid testi yapıyorlar sonra da test kiti yok filan diyorlar 

Bu arada önceki postuma yorum yapan herkese teşekkür ederim Allah razı olsun tek tek cevap yazamıyorum hakkinizi helal edin 

6 Cevaplar

0 oy
(7,481 puan) tarafından
Devlette ne yapacagini sasirdi test yapsa suc yapmasa suc. Cok gecmis olsun canim. Annem sabah verdi aksama cikmisti.
(655 puan) tarafından
Yok kuzum tabi yapsınlar haklılar ama ne ateşim var ne başka birseyim sadece burnum akiyor ve basım ağrıyor sinuzutum var çünkü biliyorum o yüzden agriyo hadi test yaptılar bari ağrı kesici filan da yapsalardi
(7,481 puan) tarafından
Öylede canim inan yapmasalarda icinde şüphe kalirdi acaba varmi niye yapmıyor lar diye. Hamilesin diye ilac vermemislerdir. Sen parol varsa ic isikta oturma. Rabbim sifa versin insaAllah. Sonucunda temiz çıkarda rahatlarsin
(655 puan) tarafından
Parol var kuzum içtim de faydası yok hadi başımın ağrısı geçse burnumun akıntısı hiç durmuyo burnum tikaniyo bu sefer de nefes alamıyorum
-Reklam-
0 oy
(22,071 puan) tarafından
12 saaatte sonuc cikiyor cok gecmis olsun canim
(655 puan) tarafından
Yani yarın kesin ciksr Allah razı olsun
0 oy
(565 puan) tarafından
Bebeğime de yapılmıştı 5 saat so ra çıkmıştı 
(655 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum bebeklere de aynı şekilde mi test yapıyorlar burnuna ve ağzına
(565 puan) tarafından
Aynen canım yetişkinlerin ki gibi Bi fark yok
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Teyzem de grip oldum dedi sesi aynı grip gibiydi ama korona çıktı hiç belli olmuyor canım geçmiş olsun 
(655 puan) tarafından
Allah razı olsun canım haklısın gene de onlem amaçlı hayırlısı olsun
0 oy
(51,278 puan) tarafından
gecmis olsun canim Allah annenede acil sifalar versin insallah
(655 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Benim esim sadeece şiddetli bas agriisyla pozitif cikti.bnd 30 haftalık hamileydim

Bnde hicbir etki yoktu ama bnde poztif. çıkmıştım. 
(655 puan) tarafından
Birden oldu kuzum öyle birden belirti gösterir mi ki dün gece yatmadan birden başladı
(1,326 puan) tarafından
İnşallah değilsin dir canim .  ne bilim bizde birden oldu. Ben test verdiigmd biseyim yoktu ama pozitftim.iki gun sonra bi gecedeburnumtıkandı .

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 309 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 491 göst.
8 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ozle03 (70 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 712 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ❤İlk göz ağrım❤ (5,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 425 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (322 puan) tarafından soruldu

408,134 soru

12,256,756 cevap

37,259 kullanıcı

...