Sinir oluyorum ya o kadar rahatlar ki bir de zaten daha göbeğim çıkmadı daha hamilelik öncesi de ayva göbeğin vardı şişkinlikle vs çıkmış gibi duruyor komşu teyze bile ay göbeğin mi çıkmış diye pat elini uzatıyor göbeğime rahatsız oluyorum
Ay ben kendimi gectim bende hamilelere yapiyorum :) hic rahatsiz verici bsey oldugunu düşünmedim.
Benim çıktı herkes dokunuyo ama rahatsız olmuyorum bunda ne var ki canım
Guzel bisey bence bende oyle yapardim hep bizimkiler egilip öpüyor hatta bazen herşeye takiyorsunuz kusura bakmayinda :)
Tam.tersi mutlu olyrm niye sınır oluyrsn pekde anlamdım o duygu bile çok tatlı yaa oyşş göbeğim mi var diyolar sevyrlar beni;)) çok.gzl
Valla ben mutlu oluyorum karnıma dokunduklarında :)) Ama sen neden rahatsız oluyosun bilemiyorum canım. Herkes bir değil sonuçta.
Valla ben de mutlu oluyorum dokunduklarında hatta yorumları okumadan önce mutlu oluyorum diye yazsam mı diye düşündüm ama ya yanlış anlaşılırsam diye çekindim ama baktım ki mutlu olan tek ben değilmişim yazayım dedim :):):):) benim çok hoşuma gidiyo oğluşumu seviyolar diye düşünüyorum içim kıpır kıpır oluyo :)
Ay keşke ben de 3 ayı atlatabilsem de benim de göbeğim olsa :(
Yani anlamadım ben tam olarak. Dokunulmasından mı rahataız oluyorsun. Dokunan kişiden mi .
Yani durakta yaşlı bir teyze dokunmuştu tanımadığım . iyi dualar etti Allah razı olsun. O gün moralim bozuktu düzeldi .
Bakış açısı demek ki. Ben rahatsız olacak bir durum görmüyorum şahsen.
Ben 7 ayligim bayağı cıktı haliyle karnim dokunuyorlar benim de gönlüm olmuyor ama bebeğim o an çok sertleşiyor.
Bnde rahatsız olyorm. Sadece eşim dokunuyor
Kayınvalidemin eli sürekli göbeğim de ama hiç rahatsız olmadım aksine hoşuma gidiyo bebeğimi sevmesi :)
bizede dokunuyorlar ben değil ama bebeğim rahatsız oluyo birileri dokununca 2 gün hiç kıpırdamıyor o yüzden sürekli önümü ilikleyerek geziyorum küsme huyu var galiba daha şimdiden
Ben suan 30 haftaligm herkes dokunur eltilerm cocuklar kaynanam heleki kkocam ben uyurken eli karnimdaymis cocugun hareketlerini takip edyo
1,486,790 soru
24,306,665 cevap
344,453 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın