0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (3,805 puan) tarafından
1 mart da açılacak ama sistem nasıl acaba zorunlumu yoksa isteğe göre mi.. hem yollamak istiyorum hem yollamamak. 

12 Cevaplar

0 oy
(777 puan) tarafından
Ben de anlamadım canım.bilen varsa şurada bekliyim
(3,805 puan) tarafından
Öğretmene sordum o tam belli değil dedi.
-Reklam-
0 oy
(81 puan) tarafından
Haftada 2 gün açılacak canım isteğe bağlı bunun için okula dilekçe vermen gerekiyor. Kaçın cı sınıf 
(3,805 puan) tarafından
2. Sınıf.  Bilemiyorum kararsizim.
0 oy
tarafından
Bende bu soruyu düşünüyorum okula gidicem nakil için sorucam ne kadar doğru salgında okulun açılması bilemedim
(3,805 puan) tarafından
Devlette napcani şaşırdı bi açıyo bi tatil bi bilmem ne
0 oy
(2,459 puan) tarafından
1 martta liseler ve orta okullar açılacak diye biliyorum
(3,805 puan) tarafından
Ilk okulda açılacak mis
(2 puan) tarafından
Liselerde 12.sınıf ortaokullarda 8.sınıf açılacak. İlkokullar iki gün şeklinde açılacak. Diğer gruplar uzaktan eğitimle devam edecek.
0 oy
(115 puan) tarafından
Zorunlu değil diye biliyorum, çünkü öğretmen mesaj attı göndermeyevek.olan veliler dilekçe versin diye.. ilk dönem dilekçe verdim, şimdi çok kararsızım..
(3,805 puan) tarafından
Ilk donem bende yollamadim. Şımdı de bilmiyorum ya. Çok geri kaldılar
(115 puan) tarafından
Oğlum 2. Sınıf, gitmediği günlerde ne islediklerini öğretmen hep attı, sırf oğlum için tekrar etti online derste, okulda işledikleri yerleri sağolsun.. sınıf mevcudu 9 belki ondan biraz özel ilgi oldu, geri kalmadı şükür canim
0 oy
(5,760 puan) tarafından
Zorunlu değil cnm
(3,805 puan) tarafından
Bütün hayat düzen muzen bozuldu herşey şu salginda
(5,760 puan) tarafından
Canım bizler herşeyı hakediyoruz dünyanın haline baksana
0 oy
tarafından
Kesin bilgimi ilk okul öğrencisi için de geçerlimi acaba
(3,805 puan) tarafından
Öğretmene sordum son dakika bi değişiklik olmazsa acilcakmis salgının seyrine bağlı dedi.
tarafından
Anlamadım göndermesek sınıfta mı kalıyor ne oluyor peki
(3,805 puan) tarafından
Bilmiyom ki kiz valla nasıl bi yol izlicek milli eğitim bu konuda bilgim yok.  Kalmaz ama ya . Ama böyle de hiçbirşey yapmadan direk sınıf atlamış oluyo. Baya karışık bi durum
0 oy
tarafından
İsteğe bağlı olcak göndermeyeceksen dillekçe verilecek..göndermek daha mantıklı hele ilkokul için evde ne kadar ne öğrenebilir ki..arkadaşlarından uzak okul ortamında öğrenmek daha iyi olur diye düşünüyorum..bu salgın 2-3 sene daha devam edecek daha ne kadar evden devam edilir ki eğitime ne kadar doğru mğretebiliriz ki..köyde olanların interneti bile olmuyor çekmiyor 
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Yollamak zorunlu değil ben yollamayacağım ilk açıldığında oğlum sadece toplam üç gün gitti ve korona olduk ailece o yüzden yollamayacağım okullarda hiçbir tedbir yok dezenfektan dahi yok önlem sıfır göndermemek en.iyisi 
0 oy
(13,392 puan) tarafından
İsteğe bağlı yollamak istemiyorum dersen yollamazsın ebatv den izler fakat online ders açılan kademede sona erer çocuk yine sınavından sorumludur o konuları o da görmüş sayılır 
0 oy
tarafından
İsteğe bağlıdır 
0 oy
tarafından
Isteğe bağlı ama sınavlarda çocuk o müfredata göre sınava girecek yani okula gitmezse sınavda başarılı olamayacak 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 316 göst.
3 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,058 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 726 göst.
2 Temmuz 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Heidi nin koylusu (3,058 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 169 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ❣️Ballı peteğim❣️ (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 270 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde pinarsrklc (439 puan) tarafından soruldu

411,561 soru

12,389,594 cevap

43,717 kullanıcı

Kategoriler

...