Normal dogumdan korkuyorum. Afedersiniz evlendgm gece bile iliskiden korkmustum ve cok zor olmustu hatta iki ay iliskiye tekrar giremedim korkudan eşimle bu yuzden kavga etmistik doktora gittmgde ilk geceden sonra kanamam coktu oda yara olmus demisti cok zorlandigi için. Ben cok zor alistim iliskiye 2 yildir evliyiz hala kasiliyorum. Bu yuzden sezeryan istiyorum. Bir arkadasta boyle benim gibiymis psikatriye gidip rapor almis korkularini falan anlatmis sezeryan olsun diye rapor yazmis pskiyatri doktoru . Bende anlatsam sezeryana karar verirler mi? Normal dogum sağlıklı biliyorum ama dusundukce bayilasim geliyor lutfen normal dogumu kabullendrmeye calismayin cunku bunu cok denedim ve son bir ayım kaldi doğuma. :(
Vajinusmus teshisi konulursa sezaryen olursn direk
Bende ayni sen gibiyim canim anlatmistim hatta bendede kasilma var dogumdan korkuyordum bende baya video izledim kadinlar hic bagirip cagirmiyor Allah yardim ediyor canim karnimda kesikle gezmekten iyidir emin ol sezeryan yeride sonradan aciyor hem begegini dusun daha sağlikli olucak kendini ikinci plana ata biliyorsun o zaman :)
Bnde korkuyordm ama galiba korkudan sancim gelmedi sezeryan oldum is olacgna varir cnm bos yere korkup kendini yipratma :)
1,494,739 soru
24,419,052 cevap
351,446 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın