0 oy
572 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Dün değil önceki gün komşudan süt aldım (ineği var) aldığım gün pişirip dolaba koydum şimdiye bozulmuş mudur kaynanm bozulmuştur dedi bu arada aldığım günün sabahı sagmıştı komşum

11 Cevaplar

0 oy
(5,711 puan) tarafından
Yok be bozulmamıştır kokla sıkıntı yoksa tamamdır
(5,711 puan) tarafından
Yok bence
tarafından
Kokusunfa da bı sıkıntı yok cnm
(5,711 puan) tarafından
O zaman rahatça kulan cnm
tarafından
Aynn canım 1 2 günde bozulmaz
(5,711 puan) tarafından
Tabikide kız
-Reklam-
0 oy
(15,823 puan) tarafından
Bence bozulmamıştir pişirmişsin. Çiğ olsa bozulabilirdi. 
tarafından
Bnde bozulmamış tır diye düşünüyorum ama içime kurt düşürdü kaynanm
(15,823 puan) tarafından
Yok kız bisey olmaz . Bana annem sabahtan sağdığı sütü yollar ancak öğlene pişiririm. Içmek için dolaba koyarim birazinı 4-5 gün sapasağlam durur.
tarafından
Bozulmuş gibi de kokmuyor bı de bozulsa parça parça olur da kaynanam işte
0 oy
tarafından
Bozulmaz canım. Istersen bi cezveye az bişey koy kaynat kesilmiyorsa bozulmamıştır 
tarafından
Bence bozulmamış tır diye düşünüyorum ama içime kurt düşürdü kaynanm bozulmuş gibi kokmuyor cezveye de koyar bakarım şimdi ama bozulmamış tır bnce
tarafından
Ben bazen kavonoza koyuyorum 4 gün hiçbişey olmuyor. Kokusundan da bello olur. Çok şüpe de kaldıysan kaynat anlamış olursun
tarafından
Aradan 1 hafta geçse bozulmuş derim ama bnde eminim çünkü annemin de ineği vardı eskiden bozulmaz bu kadar sürede işte kaynanam bişe dicek ya bunu buldu
tarafından
Hiç ağız dalaşına girmeye gerek yok kaynana her ne derse haklıdır en iyisi bildiğini okumak.
tarafından
Haklısın cnm
0 oy
(15,936 puan) tarafından
Ocağa köy kaynat bakalım kesilirse bozulmamış tır kullanırsın
tarafından
Bence bozulmamış tır diye düşünüyorum ama içime kurt düşürdü kaynanm bozulmuş gibi kokmuyor cezveye de koyar bakarım şimdi ama bozulmamış tır bnce
0 oy
(86 puan) tarafından
Yok kuzum bozulmamıştır bende annemlerden alıyorum süt pisiriyorum birazını yoğurt yapıyorum birazını dolaba bırakıyorum bir hafta bisey olmuyor 
tarafından
0 oy
tarafından
pişmiş olduğu için bozulmadığını düşünüyorum bizde 3 4 gün içiyoruz 
tarafından
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Bazen sütçü geç geliyor alıyorum kaynatiyorum ertesi gün yoğurt yapıyorum hiç bı şey olmuyor bozulmaz kaynayan sur 2 3 gün 
tarafından
(12,771 puan) tarafından
Yok kız diyorum ya kaymak yapmak için 2 gün bekletiyorlsr dolap ta ben yapıyorum sütçü 5 6 gibi geliyor  kaynanası soğması 9 buluyor sogmaz bilirsin bende dolaba koyuyorum ertesi sabah ısıtıp yoğurt yapıyorum
tarafından
Aradan 1 hafta geçse bozulmuş derim ama bnde eminim çünkü annemin de ineği vardı eskiden bozulmaz bu kadar sürede işte kaynanam bişe dicek ya bunu buldu
0 oy
tarafından
Yoğurt çok güzel olur o yoğurttan kız yoğurt yap :)
tarafından
Yani Bnde bozulmamış tır diuorum ama kaynanam uğraşacak ya bnle bahane arıyor
tarafından
Ahahahahah :D Kaynanalar hep mi aynı olur ya
tarafından
Galiba herkezunki aynı cnm arada istisna oluyor ama o da bize vurmuyor
tarafından
Zaten iyiye kötü gelir kötüye iyi bazı istisnalar var iyi kaynana iyi gelin gbi :D
tarafından
Bn iyiyim de bana kötü düştü cnm bnm gibi gelin bulsun öpüp başına koysun diğer gelini nasıl olacak açaba
0 oy
tarafından
Kaynatmissin canim bozulmaz bi gunde . Yine icinin rahat etmesi icin az bisey cezvede kaynatabilirsin 
tarafından
Aradan 1 hafta geçse bozulmuş derim cnm ama bnde eminim çünkü annemin de ineği vardı eskiden bozulmaz bu kadar sürede işte kaynanam bişe dicek ya bunu buldu haynanm içime kurt düşürürdu
tarafından
Bosver canim kaynanalarin agzi durmaz . Kaynat bak yinede icin rahat etsin
tarafından
Aynn şimdi kaynatın cnm
0 oy
(17,422 puan) tarafından
Yok kız bozulmaz bu havada. Bende sağılmis süt alıyorum kaynatıp dolaba koyuyorum 4 5 gün duruyor bişey olmuyor. Ama yaz 3 gün dayanıyor sadece hemen bozuluyor 
tarafından
Aradan 1 hafta geçse bozulmuş derim ama bnde eminim çünkü annemin de ineği vardı eskiden bozulmaz bu kadar sürede işte kaynanam bişe dicek ya bunu buldu kaynanam iicme kurt düşürdü anlican
(17,422 puan) tarafından
Yok canım kaynanan da abartmış 1 günde süt mü bozulur
tarafından
Yani uğraşacak ya böyle ugrasiyo
0 oy
(608 puan) tarafından
Bozulmamıştır canım ben 3.4gün çiğ bekletiyorum bazen bozulmuyor 
tarafından
Aradan 1 hafta geçse bozulmuş derim ama bnde eminim çünkü annemin de ineği vardı eskiden bozulmaz bu kadar sürede işte kaynanam bişe dicek ya bunu buldu kaynanam iicme kurt düşürdü anlican

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 127 göst.
27 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Elifff0 (481 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
1 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (2,582 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 423 göst.
3 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu

411,030 soru

12,371,710 cevap

42,448 kullanıcı

Kategoriler

...