0 oy
599 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (116 puan) tarafından
Kızlar metsil damlası verip 10 dk sonra paranox fitil kullansam yan etki yapar mı? Çok huysuz kızım, gazı var sanırım. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Paronx neden veriyorsun o ateş düşürücü hasta olduğunda falan ver ağrı kesici gaz ilacın yeter li
(116 puan) tarafından
Ağrı kesici yazmadı doktorumuz kullanılır mı bu bu ayda bilmiyorum. Bana paranox yazmıştı ve metsil ne olur ne olmaz dursun diye bu zamana kadar çok fazla kullanmadım ama karnı kaynıyor bugün hep.
tarafından
Bebeğin ne kadar
(116 puan) tarafından
6 aylık
tarafından
Bazıları sakinlessin diye veriyor ama sen verme canım rzene kimyon ver
(116 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Atesi yoksa.paranox verilmez  huysuz diye nerde verildigi görülmüş  çocuğun  kendi vücut  ısısı  düser
(116 puan) tarafından
Yok sadece huysuz diye değil hem diş döneminde karnının kaynadığı sesi duyuluyor o yüzden sordum
tarafından
Hayır  ates olmadan verilmez o ateş  düşürücü
(116 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Paranox gaz için kullanılmaz cano bak bebek bakimindada vardı. Ateş düşürücü agri kesici o. Gliserin fitil verilir ama bebegn kaç aylık kafanıza göre vermeyin. Sab simplex alın metsil ise yaramıyor bile
(116 puan) tarafından
Sab simplex hiç kullanmadım canım doktor metsil verdi direk ama onu kullanabilirim doktorun mu yazması lazım özel mi?  6 aylık bebek diş döneminde
(6,857 puan) tarafından
Özel cnm. 6 aylık kuzum artık kendi gazını çıkarabilir
(116 puan) tarafından
Bilmiyorum çıkaramıyor gibi çok kaynıyor karnı ek gıdaya da geçtik
(6,857 puan) tarafından
Ondan cnm duş herzaman iyi gelir yere yatir tepinsun yüzüstü felan. Bizde 193 gunluguz baya pirtlatiyor ama büyük abdest i 3 4 gün yapmiyor Dr. 5 gün yapmazsa fitil ver dedim 2 öğün ek gıda veriyorum 1 haftadr bende baya gaz cikariyor ama
(116 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 216 göst.
24 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.
4 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ogulcanmums (1,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 431 göst.
29 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Yenimomm (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 258 göst.
12 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,912 soru

12,400,091 cevap

44,392 kullanıcı

Kategoriler

...