Ya ben acikcasi gonullu istemek gibi birsey gecirdim hamileligin basindan sebebi benim ilk gebelik kaybimda 23 haftalik bebegimi suni sanci ike dogurtacaklardi suyunda azalma var diye ilk fitil taktilar acioma olmadi suni sanci verdiler fuzuli agri cektim tonlarca ve surekli yukseltiyorlardi dozu 9 saatte sadece 1 cm olabildi.11 saat sonunda suyum tamamen gelmisti bebek icerde ölmüş taş gibi kalmiştı karnim artik suni sanci acilma yapmadigi icin agir geldigi icin Şok gecirdim dilim geriye attı ve bilinç kaybi yaşadım.Suni sancıyi kesip parol ve nkrmal serum taktilar korktuklari icin kendime geldim ve 12 buçuk saat sonunda aşıri titreme sıtma soguk ter boşaltmadan doktorlar korktu ve ıkınma gucun varsa ıkin dediler cok asırı ıkınmam ille gerekli acilkigi ben olusturdum ve bebegin geldigini hissettim dogumhaneye alindim ve hala ıkindirttilar o an makatımin kuvvetli catladigini hissettim o aciyi hissetim.Dogum sonrasi vajina icinde yirtilma,makatta yogun anal fissur,icerden karin icine kadar olusan yogun enfeksiyon,asiri ıkınmaktan fıtik ilerlemesi 5 6 ayda beni zor kendime getirtti ben ayni ruyayayi yasamak istemiyorum kötu tecrube malesef ki bu seferki oyle isteyecektim Allah işte demekki sezeryani uygun gorduki bana hayirli olarak ki bebek makat gelisli zaten... ve suan 5 hafta kalmis doguma yogun kasilmalar ve yalanci sancilae cekiyorum nst 80 leri gosteriyor doktor dogum yakindir diyor bu duzdnli yuksek sancilardan kesin rahim acilmasi gerekti diyor her elle muaynede rahim acilmamis ve cok sert dediler benim dogumum cok zor oluyor.