0 oy
211 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Tarifleriniz bekliyom  kızlar 

12 Cevaplar

0 oy
(682 puan) tarafından
Kelle paça yedir 
tarafından
Kız kelleyi nerden bulim yokki kaynanama desem yarın belki yapar bilemiyorm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence sarimsakli çorba  koksun adam buram buram☺️
0 oy
tarafından
yapabiliyorsan kelle paca yap yapamiyorsan yalanci kelle paca var youtubede tarifleri var icinde et sirke limon falan cok iyi gelir
tarafından
Tamam canım bakcam et de kalmadı ki tavuk var kıyma birde
tarafından
yogurtlu tavuk corbasi da yapabilirsin varsa yogurdun yada bgnluk salcali falan yap
tarafından
Tamam cnm tşk ederim
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Gecmis olsun canjm benim esim de olmustu ogunlerini atlama meyve yesin mutlaka portakl mandalina falan bir de ben siyah turpu oyup icine bal koydum onun suzulen suyunu icirdim atlattti sukur 
0 oy
tarafından
Kelle paça iyidir ama yoksa tarhana çorbası yap . Tereyağds sarımsağı kavur biraz bı yemek kaşığı salça 3 yemek kaşığı tarhana koy onlarida biraz kavur . 5 bardak su ekle bı tanede et suyu varsa dolabında et suyu köy yoksa yarım bulyon ekle mis gibi oluyor . 
tarafından
Tarhana yok. Cnn ya hiç yapmiyom evde de yok
tarafından
O zaman tavuk hasla suyuna bı şehriye çorbası yap içine limon karabiber koy yesin çok faydalı
0 oy
tarafından
Biz bol bol portakal mandalina bol sarımsaklı acılı tarhana içtik bol su içtik . Limonlu su içtik sirkeyle garlara yaptık her WC ye girdikçe domestosla yıkadık hanginiz girdiyse o yıkadı ayrı havlu kullandık günlük değiştirdik bide soguktu hava ozaman kendimizi sıcak tuttuk hep 
0 oy
(424 puan) tarafından
Covid geçirmiş biri olarak mutlaka doğal et suyu kelle paça balık bol C vitamini bol su derim 
0 oy
tarafından
Ben kıvır Ken bol bol kemik suyuna limon siktim karabiber doktup içtim 
0 oy
(345 puan) tarafından
Kelle paca yolsa soyle bol sarımsaklı bır un corbası yap canım 
0 oy
(3,794 puan) tarafından
Kelle paça yap bence.  Sirkeli sarimsakli 
0 oy
tarafından

Yemegi bilmiyorum ama 1 su bardagi kaynamis iliktan birazcik daha sicak suya 1 cay kasigi sirke 1 tatli kasigi bal koyup icirebilirsin veyahut sirke yerine 1 cay kasigi limon 

0 oy
(598 puan) tarafından
Tavuğun göğüsün kaynat tiftikle limon sık suyuyla içsin ciğerlere iyi gelir içine tel şehriye de isteğe göre koyabilirsin canım Rabbim şifa versin kemik kaynat oda çok iyi gelir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 121 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mizgn_01 (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 391 göst.
10 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seda54 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 385 göst.
5 Kasım 2022 Diğer kategorisinde johnash (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 498 göst.