Evet aklıma gelen şu var. Üniversitede bı cafede part time çalışıyorum mutfaktan sorumluyum. O gün yeni bir temizlik firmasıyla anlaştı patronlar bir suru yeni temizlik ürünleri aldılar. Değişik değişik kimyasallar. Neyse genel temizlik yapılacak çıkış saatinde patronla beraber tüm çatal kaşık bardak tabak ne varsa kovalara doldurduk çamaşır suyuna yatiracagiz maksat sabah geldiğimizde hepsi parlamış olsun. Ben ***** ben tam cikacakken kimseye danışmadan yeni urunlerden bilmediğim birini aldım ondan da ekledim o kovalara. Aklımca daha temiz olacak her şey. Sabah bir geldik bütün her şey mat ama nasıl mat böyle una bandirilmis gibi bir bardağı yarım saat tellesen de cikmiyo parlamiyo Allahimmmm cafenin tüm malzemeleri telef oldu. Dedim sıçtın kızım zaten aldığın 3 kuruş aylarca çalışsan karşılayamazsin. Bir de rezil olma fırça yeme durumu var. Korkumdan sesimi çıkaramadım. Günaha girdim ama çok korktum odeyemezdim faturalarımi yol paramı zor oduyordum. Neyse patron temizlik firmasını çağırdı onların ürünlerinden olduğunu düşünerek. Adamlar zararı karsiladilar üzerine bir suru ürün hediye ettiler konu öyle kapandı.