0 oy
1,013 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

ve yaşadığınız olay yaşanmasaydı sizce ne olurdu?

yasananlar yara gibi kalsada kalbimde ben her serde bir hayir oldugunu dusunuyorum..

31 Cevaplar

0 oy
(7,631 puan) tarafından
 Asla asla deme kimseye guvenme
-Reklam-
0 oy
(443 puan) tarafından
Babamın bana karşı büyük iğrenç bı yanlışını gördüm o günden sonra babana bile guvenmiyceksin sözünün ne kadar doğru.oldugunu gördüm
(10,888 puan) tarafından
Belki dili sürşmüştür
(443 puan) tarafından
Babam sonuçta insan babasını az çok bilmez mi beklerim yani bunu söylemek acı olsa da babamdan beklerdim :(
(10,888 puan) tarafından
Yaa bende inşaallah sen yanlış anlamışsındır diye ümit ettim ne acı gerçek olması
(443 puan) tarafından
Malasef çok şükür bişey olmadı bana ama önemli olanda bu
(10,888 puan) tarafından
Belki bedenen bişey olmadı peki ya ruhen nasıl etkikenmişsin
0 oy
tarafından
İhanete uğradığım gün ve bunu anladım ki asla buyuk konusmamalıymışım
0 oy
(905 puan) tarafından
İnsanlara asla ama asla güvenmemeyi öğretti bu hayat bana defalarca darbe yedikten sonra...
0 oy
(2,375 puan) tarafından
Herserde bir hayır vardır deyip yine aynı şeye kanmakta benim huyum galiba yine güvenmek yine dislanmak eşim hariç tabi
0 oy
(747 puan) tarafından

2 3 tane var kötü olaylardan ama son olandan yola çıkarak konuşayım.

Yaşadığım olay yaşanmasaydı şuan eşimle 3 yıllık evli olurdum 6 aylık değil.

Olay bana Neyi öğretti: Annen ne tepki verirse versin nasıl bir anne olursa olsun annen hariç hiç kimse iyiliğini istemez(eşim herkes değil :))Kimseye güvenmemem gerektiğini öğrendim.Ve eşimin bana olan değerini 3 yıl bütün zorluğa rağmen elimi sımsıkı tutuşunu yanımda dimdik duruşunu.Yaşanmasaydı eşimle birbirimize bağlanmazdık güvenmezdik sevmezdik.

0 oy
(82 puan) tarafından
Herkesi kendim kadar iyi görmemeyi 
0 oy
tarafından
Hayatta daima yalnız olduğumu. 
0 oy
(17,934 puan) tarafından

Ben yaşamadım ama kayinbabamim yaşadığı beni derinden çok etkiledi ve gerçekten ölümün nerde ne zaman geleceğini bilmedigimiz ama ansızın geleceğini öğretti :'(

Kayinbabam bundan 6 ay önce bağa badem toplamaya gitti. Dikenler otlar vardı diye yakmak istemiş yakarken alevlerin arasına düştü ve yandı. 16 gün hastanede hattı tanınmayacak hale gelmişti yüzü. Bazen öyle aklıma gelir özlerim keşke o gün bağa gitmeseydi yanmayacaktı ve ölüp aramızdan ayrılmazdı diyorum ama ölüm iste kaçışı yok. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Onun gibi iyi sabırlı insan daha var mıdır bilmiyorum :'(

0 oy
(1,262 puan) tarafından
En kötüsü babamın bizi kapıya atmasıydı hala yaradır içimde ama hayata bakış açım değişti farklı fikir sahibi oldum ve şükür etmeyi öğretti bana ve en önemlisi tek başıma herşeyi yapabilmeyi
0 oy
tarafından
insanlar bilmedikleri halde kusur ararken Allah bildiği halde kusurları örtüyor ve bir tek Allaha yük olmazsın bu hayatta 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 961 göst.
10 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 566 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Dnz737373 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 600 göst.
0 oy
8 cevap 167 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,320 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,634 soru

23,763,971 cevap

315,569 kullanıcı

...