0 oy
521 göst.
Diğer kategorisinde (25,198 puan) tarafından
Ne anlama geliyo bu kızlar dğn akşamdan beri şişlik var gibi böyle alnına doğru devam ediyo ama şişlik neden olur ki

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktora götürün hemen
(25,198 puan) tarafından
Neden olur peki
tarafından
Bir sürü sebep var korkutmak istemem benim oğluma oraya bakarak hidrosefali teşhisi koydular çok şiş ve gergindi
(25,198 puan) tarafından
Tm canım sağol götürelim hemen
tarafından
Güzel bı doktora gidin olur mu bunları bilen doktor sayısı az hidrosefali dediler ama aslında tümör varmış ve bilemediler inşallah öylesine bişey derler dua edicem bebeğin için
(25,198 puan) tarafından
Sağol cnm inşallah
-Reklam-
0 oy
(236 puan) tarafından
Hemen doktora götürün bariz belli bir sislik ise sıkıntı olabilir buraya sormadan giderdim yerinizde olsa belki onemli olabilir
(25,198 puan) tarafından
Canım kusura bakma bende endişe ettim işte bıngıldaktan hiç anlamıyorum çünkü doktora söyledik haber bekliyoruz. Şimdi elimi gezdirince şişlik yine var ama tam ortada bıngıldak aynı diğer günlerdeki gibi hafif çöküntülü yani yuvarlak gibi böyle
(236 puan) tarafından
Bazen siradan bir durumda olabiliyormus kalp gibi nabiz oradan da atabiliyor siz takip edin aksamdan beri var demissiniz insallah normal geçici bir durumdur
(25,198 puan) tarafından
Evet kalp gibi atıyor bazen ona doktor normal demişti her zamanki gibi şuan bıngıldagı yuvarlakımsı hafif çökük onun ön kısmı şişlik doktorla görüştüm böyle anlattım resim yolladım
(236 puan) tarafından
Aklim kalir buraya doktor ne soyledi yazarmisiniz peki insallahbiseyi yoktur dua edicem oglunuza
(25,198 puan) tarafından
Yazarım Allah razı olsun canım benim ❤️
0 oy
(25,198 puan) tarafından
Başka bilen yokmu kızlar 
0 oy
tarafından
benim bilgim yok ama Rabbim korktuğunuza uğratmasın haber verin bizede
(25,198 puan) tarafından
Amin canım sağol Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Bilgim yok ama merak ettim canım doktora götür  haber ver yaz buraya Ömer in biseyinyoktur inşallah içini ferah tut 
(25,198 puan) tarafından
Sağol cnm benim götürcez bugun bende merak ettm
0 oy
tarafından
Selinnn inşallah birşey çıkmaz vesvese yapma kuzum 
(25,198 puan) tarafından
İnşallah cnm bugun götürcez
0 oy
(4,847 puan) tarafından
Komşummm bilgim yok ama sıkıntı olsaydı saglik ocagina gidiyorsun asi icin falan kontrol ettiklerinde derlerdi insallah kotu bisey yoktur sen yinede ihmal etme
(25,198 puan) tarafından
Sağol canım benim normalde yoktu zaten böyle bşy akşamdan beri var doktora götürcez bugun
(4,847 puan) tarafından
Erken teşhis her zaman iyidir canım
Insallah boşuna telaş yapmış olursun
(25,198 puan) tarafından
İnşallah canım bıngıldak her zamanki gibi aynı dokununca ama o önündeki şişlik ne bilmiyorum
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Naptın canım doktora götürdün mü?? 
(25,198 puan) tarafından
Yok canım eşim işten gelince götürcez takip ediyorum şimdi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 477 göst.
9 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havvam (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 554 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 615 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 931 göst.
30 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zehraTekin (383 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,442 soru

23,760,967 cevap

315,419 kullanıcı

...