0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (3,744 puan) tarafından

Bebeğim sünnet olacak kayınbabada araba var ama ben binmek dahi istemiyorum çünkü bebeğim 2 defa rahatsızlandı 2 saat orda vakit kaybedemeyiz deyip gelmediler sonra ki rahatsizlandiginda vücudunda çok değişik bir şeyler çıktı iyi değil dedik iyi güle güle gidin dediler :( eşimde ailem kötü niyetli demedi ağızlarından birden öyle çıkmış diye savunmasın mi bana :( şimdi de bebeğim sünnet olacak eşim babam üzülür taksi ile gitmeyelim ben aileme bunu yapmamam dio.bende binmek istemiyorum haksiz miyim:(

6 Cevaplar

+1 oy
(2,747 puan) tarafından

Haklisin...

Eşinde iyi salaga yatiyo
(3,744 puan) tarafından
Aynen ya bide kendi öz çocuğuna yaptilar bunu ya insan tepki koyar :( benim ailem benim çocuğuma böyle bir şey yapacak yüzlerini göremezlerdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen kocanla kötü olma tamam de nasıl olsa gelmeyecek Ler
(3,744 puan) tarafından
Bide gelecekleri tutursa:(
tarafından
O zaman el mahkum... Ama bundan tartışma çünkü senin en güzel günün olacak oğlun sünnet olacak ben oğlumun sünnetini tek başıma yaptırdım babasına işten izin vermediler çünkü
(3,744 puan) tarafından
Nasıl vermediler ya izin
tarafından
Malesef vermediler ve devlette memur özel olsa anlayacağım da neyse desme yaramı
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Nefret ediyorum böyle adamlardan eşim de dahil bunu senin ailen yapsa pire deve olur gitme o adamın arabasıylw
(3,744 puan) tarafından
Gitmek istemiyorum ama eşim hala onları savunuyo:(
0 oy
tarafından
Haklısın ama Eşinle kötü olma bence belki gelmezler gelirlersede yapacak bişe yok benim oğlum 57 gunluktu herşeyi ayardık gün verildi ama eşime izin vermediler o yüzden tek başıma yaptırdım kayınvalide geldi hoş boşa geldi içeri dahi almadılar hastane kapısında bekledi bu güzel günü maf etme oğlun bikere sünnet oluyor canım takma kafana 
(3,744 puan) tarafından
İnsan üzülüyo ister istemez :(
0 oy
(228 puan) tarafından
Senin ailene nasıl davranıyor peki eşin sen ailene istediğin zaman gidiyor musun onlar istediği zaman geliyor mu bisey oldugunda sende diyor musun bunu onlara yapamam diye çok sinir bozucu değil mi erkek ailesi herseyde haklı üstün kadının ailesi pasif kalmak zorunda peki onların çocukları çocuk ta biz neyiz onların ailesi varda biz ağaç kavugundan mi geldik eşimle böyle sorunlarım yok ama kayinvalidem tam benim ailemin düşmanı her fırsatta aile geri kaldı diyor kardeşlerime laf atmaya çalışıyor kendi çocuklarını bir arada tutmaya çalışıyor bunlara mehil vermediğim halde yüzsüzce çok sinir oluyorum her konuya dahil olmasına gorucek gözüm kalmadı aynı apartta oturuyoruz laftan sözden anlamıyor tam katliamlık kusura bakmayın ama öyle bütün herkese laf sokar büyüklük taslar biseyi beğenmez herkes dağınık o titiz daha bir-çok konu kayinpederimide doldurdu benle ilgili artık uğraşmak istemiyorum küs olan olsun gorucek gözüm kalmadı çocukla mi ugrasim onunla mi bikgggtimm.
(3,744 puan) tarafından
Ailemle çok iyi değil ama anneme giderim istediğim zaman annem gelir yada anneme gidelim dediğimde gider ...Valla ne çekiyoruz biz bunlardan ya
0 oy
tarafından
Kocan binsin gitsin o zaman kötü gün de yanında olmayanın iyi günde gölgesi dahi zarar ben asla onun arabaisna binipte bir km yol gitmem
(3,744 puan) tarafından
Bende öyle diyorum ama eşim hala savunur onları bana :(
tarafından
Allah akıl fikir versin onada o zaman hadi eş neyse de insan evladını da ezdirmesin ya
(3,744 puan) tarafından
Evladına bir şey olsa içi yanmazsa anası ağlasa dünyayi yakar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 287 göst.
15 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Berivan022 (3,520 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 428 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,520 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 328 göst.
15 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nesibetrn (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde T&RT&L&M (615 puan) tarafından soruldu

413,038 soru

12,435,320 cevap

45,794 kullanıcı