0 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

hanımlar benim eşim jandarma özel harekat  ilk batı görevini tokatta yapiyo şimdi kendi isteğiyle butona bastı doğuya gidecek haziranda daha neresi olduğu belli değil ev götürebilir yer olabilir  ama olmaya da bilir diyo 2 kızım var bizi götürebilir mı bilmiyorum çok üzülüyorum bizi goturemiyecek diye :'(

7 Cevaplar

0 oy
(2,493 puan) tarafından
Üst bölgesi çıkarsa zor canım ev götürülmüyor. Ben de ondan korkuyorum. Allah yardımcımız olsun.
tarafından
amin rabbim herkesi ailesine kavuştursun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnim eşim de komondo biz doğudan geldik batıya ama ben gene anemlerdeyim kocamı görmedim dogi da görmedim ki bizim yerimizi iyi di ama görev hep vardı şimdi batidayiz ama gene kocam yanımda değil hamileyim  bnde an mlerdeyim
tarafından
batıya niye goturmedi ki canim
(917 puan) tarafından
Doğuda nerde görev yaptınız canım
tarafından
Bn mi
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Benim eşim de şırnak sınırda biz geldik yanına =)) tabi garnizon a aile götürülebilir di ve ben öğretmenim ben de doğuyu burda yapıyorum bu vesile ile. Korkma evlileri genelde ev götürülebilir garnizona veriyorlar. Nere çıkarsa çıksın git eşini yalnız bırakma.  
(2,080 puan) tarafından
Benim abimde Şırnak'ta o da evlenmeyi düşünüyor çok göreve gidiyor evli olunca görev olayı ne sıklıkla oluyor
(5,397 puan) tarafından
Yine gidiyor =)) ama biraz daha esnek tabi. Şırnak merkezde mi
(2,080 puan) tarafından
Tam bilmiyorum sanırsam merkez ya da merkeze yakındı o da öyle söylemişti bulunduğu yerde personel sayısı az olduğu içinde çok göreve gidiyordu o da artık evlenecem dedi en azından biraz azalır dedi bakalım kız arıyoruz bulamıyoruz bulduğumuzda oralara gitmek istemiyor
(5,397 puan) tarafından
Görücü usulü burayı kabul eden az olur =) biz sevgiliydik eşim asker olmadan önce birlikte üniversite okuyorduk ama bu mesleği tercih etti ben de asla bırakmam zaten ☺ burda ev getiren az.biz ırak  sınırındayız
0 oy
tarafından
İlla batı çıkmaz ki benim eşimde asker şark yaptınız mı
tarafından
canım ilk tokata cıktı ama kaydırma birlik tokatta sürekli durmuyo suriye ye gitti şimdi irak diyorlarmış yani sürekli burda degiliz
tarafından
Çok zor cnm benim ❤️ Rabb'im hayırlı yerlere çıkar sin
(917 puan) tarafından
Bizimde öyle canım İzmir Bornova da kaydırma birlik afrine gtti sirnaga gtti şimdi yine var bı gitme ihtimali hiç durmadi yerinde Allah yar ve yardımcılari olsun
tarafından
Yok kuzum kaydırma birlik 2 kere görev çıkarmış kolluk Asayiş olarak merkezde olur diyor eşim doğu olsada görevden gelmis adama yine operasyon vermezler diyor
0 oy
(1,012 puan) tarafından
hem evli hem iki çocuğu var yani aile görülemez yere pek vereceklerini sanmıyorum. Korkmayın. Zaten batısı da tokatmis öyle çok kötü bir yer çıkmaz bence. Tercihleri mantıklı yapmaya çalışın. Hep en iyi yerleri yazmayın biraz orta halli yerler de yazın ki tercih dışı gelmesin. 
tarafından
Keşke dediğin gibi olsaydı biz senle konuştuk galiba demi Ece
tarafından
nasip kısmet işi rabbim herkezin gönlüne göre versin
(1,012 puan) tarafından
Aa evet yazismistik
tarafından
Amin Leyla ins
tarafından
Aynn Ece
0 oy
tarafından
Niye bastıkı kalsaydiniz tokat temiz yer 
tarafından
kaydına birlik sürekli görevleri oluyo
tarafından
Hım anladım Hayırlısı bizde batıya geldik bu yaz insAllah görevlendirme çıkmazda 5 6 yıl kalırız :(
0 oy
(917 puan) tarafından
Bnim eşimde jandarma komando canım bizde tayinciyiz bu sene izmirdeyiz şimdi doğuya tayin istedik. Evli ve çocuklu isen ev götürülen yere veriyorlar genelde aksi ihtimal çok düşük canım hakkınızda hayırlısı olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 141 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 424 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,904 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 162 göst.
26 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hemdemm (186 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,931 soru

24,294,245 cevap

343,649 kullanıcı

...