0 oy
658 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

eğer böyle bi uygulama var ise gerçekten doktorların bütün doğum yapacak olan kadınları bilgilendirmesi gerekiyor bence. Umarım doğrudur ve ankaradan başka yerlerde de uygulanır.

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Keşke doğum yapmadan önce bilseydim :((
tarafından
Tam doğruluğundan emin değilim aslında bi çok yorum var bununla ilgili
tarafından
Hmm inşallah böyle bir sey vardır o zaman :)
tarafından
İnşallah güzel bir uygulama
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vay be ne kadar güzel keşke 7 ay önce bilseydim 
tarafından
İnşallah doğrudur. Sadece ankara 'da varmış sanırım
tarafından
Hmmmm olsun ya bi kordon 5 çocuğa gidiyosa ne mutlu
tarafından
Aynen olmasa bile eğer kordon böyle güzel bir şeye vesile oluyorsa da böyle bi uygulama gelmeli bence
tarafından
Aynen canım aynen
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Bence böyle birşey olsaydı lösemili hastalar için şu zamana kadar çok kordon toplanır ve kampanya yapılırdı. Ama doktoruma sorucam canım eğer böyle birşey varsa seve seve veririm
tarafından
Valla doğruluğundan pek emin değilim bi çok yorum var kimi var öyle bişi diyor kimi yok diyor hastaneye göre değişiyor sanırım
(2,631 puan) tarafından
Inşallah vardır bu sayede binlerce insan kurtulabilir
tarafından
İnşallah bi canın kurtulmasında yardımcı olmak çok güzel birşey
(2,631 puan) tarafından
Aynen ve o insanı mutlu etmek. Ya allah razı olsun böyle bilgilendirdigin için:)
tarafından
Umarım vardır da boşa değildir bu bilgi tereddüt ettim aslında post açarken ama ya varsa diye de düşünmeden edemiyor insan.
0 oy
(1,305 puan) tarafından
Evet canim ya bende duymustum keske her yerde yapilsa onlar baya çöpe gidiyo insanlar biraz bilgilendirilse bu konuda eminim annelerin yüzde 90ı verir zaten
tarafından
Yani kordonu alıp napacak anne bebekten geriye bi göbek bağını saklıyorlar
0 oy
(1,887 puan) tarafından
Keşke doğum yapmadan önce bunları bilseydik kesinlikle bağışlardım herşeyi duyurup haber yaparlar böyle önemli şeyleri hiç görmezler
tarafından
Doktorların bilgilendirmesi gerekirdi bence ama hastaneden hastaneye değişiyormuş bazı hastaneler de yokmuş bu uygulama
0 oy
(458 puan) tarafından
Arastirmak lazim esimede soyledm az once bagisliyorsan bagisla dedi esim organlarini bagisladi cunki
tarafından
Aynen araştırmak lazım yorumlarını okudum kimi var kimi yok dedi kimi belli bi ücret istediler kimi de sadece ankarada yapılıyormuş aradım konuştum diyo
0 oy
(2,349 puan) tarafından
Arastrmak.lazm
tarafından
Aynen araştırmak lazım çok fazla yorum var
0 oy
(6,073 puan) tarafından
Konya nerdeee istanbul nerde bekletirler mi ki
tarafından
Sadece ankarada bi kaç hastane de oluyormuş sanırım
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Tüm hastaneler bilgilendirilip doğum yapan annelere anlatılması lazım bence 
tarafından
Bencede eğer yoksa da kordon böyle önemli bi hastalığın tedavisinde bu kadar önemli bi rol oynuyorsa da olmalı bence
0 oy
tarafından
Malesef canım 19 gün önce haberim olsaydı seve seve verirdim çöpe gideceğine miniklerin hayatını kurtarsın 
tarafından
Doktorların bilgilendirmemesi de garip aslında. Hani düşününce olmuş olsa reklamı yapılırdı afişler asılırdı. Ama bi yandan da sadece bi iki hastanede olduğu için reklam da yapmamış olabilirler
tarafından
Belki sadece Ankara da vardır böyle bir uygulama
tarafından
İnşallah vardır yoksa da gelmeli bence bu uygulama bi çok can bi çok minik sağlığına kavuşur
tarafından
Güzel bir uygulama her yerde olmalı
tarafından
İnşallah olur
0 oy
(221 puan) tarafından
Gerçekmi acaba bu ama olsaydı haberlere cikmazmiydi
tarafından
Tereddüt ettim aslında paylaşırken. Çünkü çok yorum okudum kimi onaylıyor kimi yok diyor kimi ben konuştum varmış diyor.
(221 puan) tarafından
Varsa böyle birsey bence çok güzel ne kaybederiz ki
tarafından
Yani kordonu gözümüz bile görmüyor doğumda
0 oy
tarafından
boyle seyleri surekli arastirirm ama duymadim butun organlarimi bagisladim ben beyin ölümum olursa hepsini alinsin diye e nabiz uzerinden bagis yaptim ailemede vasiyet ettim ölümüde gommeyin unuverste var burda kadavra incelesinler diye soyledim ama insallah yaparlar boyle bisey oldugunu bilsem onuda kesin yapardim 
tarafından
Evet eğer böyle bişi yoksa bile bence olmalı en azından binlerce cana umut olur
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Keske onceden bilseydim yaa dogar dogmaz 5 can mucize bi sey 

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 342 göst.
5 Mart 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (5,269 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
14 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriyetaycur (1,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 221 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Alfa anne (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,279 göst.

Kategoriler

1,443,449 soru

23,719,766 cevap

312,783 kullanıcı

...